Tekrar depoyu fulledim 262 km yol yaptim ve bu kmden sonra tekrar doldurdugumda 7.75 litre aldı.Kısacasi 1 litreye 33.8 gitti ve bu kullanimi şehir icinde ortalama 60-70 km hız araliginda (nadiren 80-90 arası) yaptim.Ve sonuç ortada şimdi daha önce dedigim gibi ben 72 km gitmesini beklemiyorum(ki böyle söylenmesine rağmen) peki 50 olmadı 45 ya hadi oda olmasın 40 gitsin , ben bunları söylerken sırf eleştireyim polemik olsun diyede soylemiyorum insan böyle bir durumda kendini aldatilmiş hissediyor.Burdaki servisi olan akın motora gittim onlara söyledigimde. Benzin aldigin yeri değiştir dedi. Kısacasi dolma bu yersen demeye getirdi. Ve bizide motordan soguttular boylece
Firmaların verdikleri değerler yokuşu çıkışı olmayan yollarda, havanın rüzgarsız, asfaltın pürüzsüz, sürücüsünün 45 kg olduğu vs gibi şartlarda alınan değerler ve gerçek hayatta yaklaşılması neredeyse imkansız değerlerdir.
Fiat doblo 2013 model 1,3 multijet, fabrika verisi 4,4 uzun yol, otoban ortalamam 5,5 litre. Yani 25% fazla
Otoban değil ama çift şeritli bölünmüş yolda 6,5 litre, Bölünmemiş engebeli arazi 8 litre. Hani nerede kaldı bizim 4,4 litre ? Bu arada maksimum hız 80.
Yani bu motor ilk çıktığında 1 litre ile 500 km gidecek diyenlere zaten inanmadık, yazınca çizince adımız mok atıyor oldu.
5. viteste, 40 km hızla tıngır mıngır gidersen 2,5 litre görürsün. Senin tarif ettiğin gibi 70 - 80 ile gidersen 3 litre görürsün. 100-110 sıkıştırarak gidersen emin ol 3,75'i geçer.
Pulsar için bayiye gittiğimde bana 1 litre ile 60 km gidiyor dediler

, ağzımla hassssss dedim duyulur bir şekilde, güldük geçtik. Bugün forumda eski tanıdığım ve sonradan pulsar alan elemanlar 120 ile gittikleri zaman 4 litre gördüklerini söylüyorlar.
150 lik bir motorun 3 litreyi her halükarda yakacağını bilmen lazımdı arkadaşım, evet enayi yerine koyuldun ama 1 litreden batmazsın, keyfini çıkarmaya bak.
(meşhur 2,4 yakan CBF ile 2700 km yol gittim, yanında mh 125 ile. CBF 3,8 yaktı, drift 3,5 yaktı. Saygılar )