Hayırlı günler değerli arkadaşlar;
Yeni ürün sahibi olanlara hayırlı olsun diyorum. Bazı soru ve tereddütlere cevap vermek istiyorum;
1. Yapılan test sonucunda (bunlar noter huzurunda yapılan resmi testler değildir. Ancak bire bir doğru rakamlardır)en az sarfiyatın 45 km/h ile, 5 nci vites, düz yol ve rüzgarsız havada olduğu ifade edilmişti. Bu şartları sağladık ve 1 lt. ile 79 km yol kat edildi. Gerçekten çok müthiş bir rakamdı. 60 km hız ile 1 lt ile 61 km, 80 km hızla 1 lt ile 40,32 km. yol kat edildi. Ancak 80 km testinde şidddetli cephe rüzgarı vardı. Bizim beklentimiz 1 lt ile 50 km civarı. Nitekim İstanbul içinde karışık kullanım yapan bir çok kurye arkadaşımızın tüketimleri 1 lt ile 45-50 km arası. ya da diğer ifade ile 1 km de 10-11 kuruş. Dip gaz tüketim değerlendrimesi biraz zor. Bütün ürünlerde tüketim makası anormal şekilde açılır.
2. Motor enjeksiyonlu değildir. Ancak DTSI teknolojisi dediğimiz 2 buji, dört valf, elektroik ateşleme sistemine sahip, kendi segmentinde bir ilke sahiptir. Tek bujiye göre % 26 lık bir yanma verimi ve sürati vardır. Ürünün gücü, seriliği ve az yakıtının en büyük sebebi budur,
3. Senai Bey; izin sorununu zile ilgili servise tekrr talimat verilmiştir. En kısa sürede uğrayın. Şöyle de yapabilirsiniz. Yakıtın tamamını bitirin, ibre hareketini bir de bu şekilde izleyin. Ancak servise sizin bilgileriniz iletildi.
Selam ve saygılarımı sunuyor, hayırlı cumalar diliyorum...