S.A. beyler.herkese selam.bu forumdaki ilk mesajim.kendimi tanitayim.bende motor hastasi olarak acemi oldugum halde daha buyuk bi motora ulasamadigim icin diger rakiplerini (cbf,ybr,tvs,ace) eleyip discoverde karar kildim.helal paraymis iyide yapmisim.cok memnunun Rabbime sukur.o icimdeki dort silindir deliligini yemin ederim bastirdi ve inanin superspordan sogudum.aklim basima geldi ve bir sonraki motorum mt 09 veya o karakterde bi motor olacak InsaAllah.ben suan 6000 km deyim.daha once bi 125 zn ilk ciktiklarinda bi apachi ve baska cin ve eski model japon scoter larindan kullanmis biriyim.aman aman oyle fazla bi bilgim olmasada son dort senedir hergun hayatimda motor vardi.takip eden arkadaslara motorum hakkinda bilgi vermek deneyimlerimi paylasmak ve bilgi edinmek istiyorum.
Ilk olarak motor inanilmaz rahat ( bana gore)
Vibrasyon bana gore yok (sebebi daha onceki tvs deneyimim)
Frenler cok iyi (bana gore)
Suspansiyonlar on numara
Denge guzel
Ses ozellikle 5000e yaklasirken asik etti beni( suan duymaniz lazim)
Kullanim yorucu degil cook rahat(debriyaj vites cok yumusak bana gore)
Yakit bana gore nimet(Allah ima sukur)
SORUNLARIM
Sele sert degistirmem lazim(nasil olacak)
Lastikler islakta bu kadar kotu olamaz.(bu yola tasan sulamalari gorunce bile korkar oldum)
Aynalar cok kullanissiz degistirmem lazim
Ufakta olsa bi ruzgarlik lazim
Farlarin aydinlatmasi karanlik yollarda yetmiyo degistirmem lazim veya yardimci led lazim
Simdilik sorunlar bunlar.arkadaslar motor ilk 3000 de falan stop etme sorunu bana gore motoru jikle ile isitmadan yola ciktigimiz icin .cunku bende artik kalmadi.baska bi sorunuz varsa bu motoru almak istiyosaniz ben uskudar baglarbasinda oturuyorum.isteyen olursa gelir motora bakabilir.az degil sonucta 4500 lira para veriyosun.bu forumlarin varlik sebebi paylasimdir.bende bi motor delisi olarak Allah rizasi icin elimden geleni yaparim.ama benimde burdaki kardes ve abilerden SELE,RUZGARLIK,LASTIK,AYNA VE AYDINLATMA KONUSUNDA yardim istiyorum.simdiden Allah razi olsun.herkese hayirli kazasiz belasiz surusler.
Ilk olarak motor inanilmaz rahat ( bana gore)
Vibrasyon bana gore yok (sebebi daha onceki tvs deneyimim)
Frenler cok iyi (bana gore)
Suspansiyonlar on numara
Denge guzel
Ses ozellikle 5000e yaklasirken asik etti beni( suan duymaniz lazim)
Kullanim yorucu degil cook rahat(debriyaj vites cok yumusak bana gore)
Yakit bana gore nimet(Allah ima sukur)
SORUNLARIM
Sele sert degistirmem lazim(nasil olacak)
Lastikler islakta bu kadar kotu olamaz.(bu yola tasan sulamalari gorunce bile korkar oldum)
Aynalar cok kullanissiz degistirmem lazim
Ufakta olsa bi ruzgarlik lazim
Farlarin aydinlatmasi karanlik yollarda yetmiyo degistirmem lazim veya yardimci led lazim
Simdilik sorunlar bunlar.arkadaslar motor ilk 3000 de falan stop etme sorunu bana gore motoru jikle ile isitmadan yola ciktigimiz icin .cunku bende artik kalmadi.baska bi sorunuz varsa bu motoru almak istiyosaniz ben uskudar baglarbasinda oturuyorum.isteyen olursa gelir motora bakabilir.az degil sonucta 4500 lira para veriyosun.bu forumlarin varlik sebebi paylasimdir.bende bi motor delisi olarak Allah rizasi icin elimden geleni yaparim.ama benimde burdaki kardes ve abilerden SELE,RUZGARLIK,LASTIK,AYNA VE AYDINLATMA KONUSUNDA yardim istiyorum.simdiden Allah razi olsun.herkese hayirli kazasiz belasiz surusler.