bizim şirketin sigorta bölümünden sorgulatabilirim istersen ben 333 tl yaptırdım iki ay önce ergo olması lazım otomotiv ve ev işleriyle uğraşıyoruz firmanın acentası da var işlemleri yapan samimi arkadaşım olduğundan en uygun fiyattan yaptı banada istanbul yaş kırk bu arada
Sana bilgileri özel mesajla yolluyorum sogulatırsan sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
Motoru 30 km kadar test ettim. Rodajda olduğu için 70'i geçmedim ama bir kaç defa gazı açıp hızlanmasına baktım. Beklediğimden iyi çıktı. Galiba motorun rolantisiyle ilgili sorunum var. Motor soğukken çalıştırmak istedim. Önce jigleyi açtım. Motoru çalıştırıp çok az gaz verdim. 10-15 saniye kadar çalıştı sonra stop etti. Tekrar çalıştırdım. Tekrar aynısı oldu. Jigleyi kapayıp denedim bu sefer stop etmeden çalıştı. Anlamadım tam tersi olması gerekmiyor muydu?. Yani jigle açıkken stop etmeyip, jigle kapalıyken çalışmakta zorlanması gerekmiyor muydu? Jigleyi ters mi kullanıyorum acaba? Motor sıcakken denedim birde rolantide çalışmaya devam etti stop etmedi.
Vites geçişlerinde genelde şık şık sorunsuz geçti. Bir kaç defa çat-çut değişik ses çıkardı anlamadım sebebini? Rodajdan olabilir herhalde.
Babama verdim motoru öğretmek için. Daha önce hiç vitesli motosiklet kullanmamıştı. Vitesi 1'e alırken az basmış olcak ki vites tam geçmemiş. N ışığı söndü vitesi 1'e aldı zannettik. Sonra debriyajı yavaş yavaş bıraktı hiçbişey olmadı. Sorun ne anlamaya çalışırken birden vitese geçti ve stop etti. Sonra tekrar denedik tekrar aynısı oldu. Vitesi ben 1'e aldım sorun çıkmadı. Demek tam basmayınca arada kalabiliyor. Çünkü özellikle baktım N ışığı sönmüştü. 750 bakımına girince rolanti ayarını tekrar yaptırım artık.
Sigorta işi içinde pazartesiyi bekliyorum. Sağolsunlar bir çok kişi yardımcı oldu. Pazartesi fiyatlar belli olunca yaptırıcam sigortayı. O zaman buraya yazarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------
Söylemeyi unuttum motorun selesi çok yüksek. Ben zorlanmadım ama babam binerken çok zorlandı ve şikayet etti. Boyunuz 1,75'den kısaysa binerken sorun yaşayabilirsiniz.