Değerli rafetgoral bey;
Birkaç gündür forumları takip edemedim ama inanın sizi anlamakta zorlandım. Bir kaç defa dönüp okumaya çalıştım.
Öncelikle İstanbul'a geldiğinizde fabrikaya gelmeye çalıştınız da ilgilenilmedi gibi bir notunuz var. Bir bajaj kulanıcısı velev ki fabrikaya gelse benimle görüşmek istese ve benim iki elim kanda olsa mutlaka kendisi ile görüşürüm. belki biraz geç olabilir ama böyledir. Hele ki seyahat esnasındaki personel ile bizzat görüşüp izlenimlerini kayıt etmeyi mutlak isterim. Kim ile görüştünüz, kim neyi kabul etmedi, hakikaten anlayamadım?
Motorunuzun şu andaki durumu ile alakalı sorun ne ise çözmek isteriz. Ankara servislerimiz pazartesi gününe kadar kapalı. Kendileri ile şimdi tekrar görüştüm, değişik bir durum olabilir mi diye ama durum böyle. Pazartesi gününe kadar beklerseniz yetkili servisimiz vasıtası ile tüm işiniz hallolur.
Boxer 150 ürünün bana göre en karakterisitik özelliği sorunsuzluğu ve sağlamlığıdır. Belki uzun yol motoru değildir ama eğer sabırlı birisi iseniz ve devamlı üst limit kullanmak gibi bir durum söz konusu değil ise dünyayı da gezebilirisiniz. Hem de 100 km.de 2-2,5 lt arası bir yakıt sarfiyatı ile. 'Bajaj Boxer Türkiye Kullanıcıları' facebook sayfası dediklerime güzel misallerle doludur. Ama her üründe zaman zaman sorunlar yaşanabilir. Boxer 150 elbette dünyanın en iyi motoru gibi bir iddiamız yok. Ama ben açıkça iddia edebilirim. Boxer modelimiz fiyatı, yakıt sarfiyatı, sağlamlılığı ve sorunsuzluğu ile şu anda Türkiye'nin en uygun motorlarından biridir.
Selam ve saygılarımı sunar, tüm arkadaşlarıma hayırlı bayramlar dilerim.