Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük bir hevesle geçen gün aldığım motorum çalınmıştır![]()
Karakola hemen bildirin cunku satın aldıgınız bayi ile ilişkili birileri yenı alınan motorların adreslerini bilip hepsini çalıyor dahi olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
bummerangg kardeşim, lifanı ben de çok işitiyorum. sağlam deniyor, ama falcon veya kuba gibidir. ki falcon ile kuba düşük cclerde mondial ve kanuniden daha dayanıklı. çevremde kullanıcıları çok. Öyle aham şaham sorunları olmadığını söylüyorlar. tabi bilemeyeceğim . Almayı düşünüyorsan bayileri gez derim. uygun fiyat verenden alırsın. boxera gelince gözümde değer kaybediyor. sonunda bırakıp mondial 125znu alacam galiba. znu gibi nostaljik bir motora binmiştim. o da yandan genişçeydi. bir konforluydu ki sorma. çok keyif almıştım. herhalde znu alırım. veya kuba nirvana 150 de alabilirim. ne de olsa boxerdan ucuz ve onun kadar iyi.
....
[/COLOR]bumerang kardeşim, estağfirullah. şurada muhabbet ediyoruz. ne yorulması, ben yardımcı olmaktan zevk alırım. soruna gelince cuplar dayanıklı motorlardır. ben ünide eğitim alırken bizim ev üniden 32 km uzaklıktaydı. üniye cuplarla ve köy tipi denen canını yediğim motorlarla gidip gelenleri görürdüm. ki o yol tramvayla çekilmezdi. adamlar motorlarına çok güveniyorlar. çünkü yaşayıp görmüşler. bence bir sorun olmaz. belki çok dik yokuşlu yerlerde hızlı gidemezsin 1-2. viteste aşarın, onun haricinde sıkıntı vermeyeceklerini düşünüyorum. tabi karar senin. istersen tanıdığın bir ustaya danış. onlar yönlendirir. ama bir sıkıntı çıkaracaklarını düşünmüyorum
Arkadaşlar anlayamıyorum sizleri. Tabiki tipi şirin bende de znu var ama sağlamlık konusunda aynı şeyleri soyleyemem. Malesef bikaç kez motorda sıkıntılar oldu konusunda da mevcut. Ama boxerla karşılaştırmak cok yersiz. 125 znu 3.5 lıtre tuketir boxer 2.5 litre. Boxer traktor bile cekiyor ama znu çekmeye kalksa motoru 5-6 sanıye sonra bırakır olduğu yere. Scooter dengesızdır boxer tipi motorlar istediğiniz kıvraklıgı yapmanıza izin verir. Fren mesafesi vb. her konuda boxer ve cg tipi motorlar scooterlardan cok daha ustundur. Scooter viraj alamaz, kaymaya her an hazır sadece gorsel olarak kalın lastikle cekici bir motordur. Teknık anlamda ve diger her anlamda scooter almanın hiçbir yararı yoktur. Sadece tipi için alınabilir scooter tipi motorlar