Filteyi Boxer bayisinden alabiliyoruz. Oring için, aynı ölçüde kaliteli bir oring bakacağım sanayide dolaşıp. Sıvı conta gibi çözümleri yakıştıramıyorum, nasıl yetkili bayi anlayışları var çözemedim.
Bende o yağ değiştirilirken yeni oring taktılar. 50 kuruşluk yanmaz lastik bir halka o sadece. Sıvı contayı ben de saçma buldum.
Bu arada zinciri her 500 km de kaliteli bir sprey yağla yağlamayı unutmayın. Malum hava yağmurlu.
resmini ve çapını çekip atmanız mümkünse bir bakabilirim.
Arka stop lampası ön far gibi gaz verdikce yanmıyor, arka stoplara topcase monte ettiğiniz ledler frene basınca yanar, isterseniz sağ sol sinyali bile bağlasanız topcase oda yanar.
Acaba nerden buluruz bize tam uyan oringi
soldan sağa doğru ölçü verim,
kırmızı büyük ve kalın: 5,5 cm.
siyah büyük ince: 5 cm.
kırmızı küçük kalın: 3 cm.
siyah küçük ince: 3,3 cm.
artı eksi 1-2 milim oynama payı olabilir. küçük ebatlarda.
Ic capini olcucez dimi
Yurdukoru gardaş 130 luk arka lastiği takınca zincir muhafazayı çıkarıp açıkdamı bıraktın yerine bişey uydurdunmu selamlar
Abi selam, zincir korumayı çıkarınca herhangi bir şey takmadım. Şimdilik bir sıkıntısı yok. Sadece zinciri eskiye göre daha sık yağlıyorum. Zaten o koruma, motoru mondial cub motor gibi gösteriyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/903/VOZZe3.jpg
ben dıştan dışa ölçtüm.