Bajaj Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Filteyi Boxer bayisinden alabiliyoruz. Oring için, aynı ölçüde kaliteli bir oring bakacağım sanayide dolaşıp. Sıvı conta gibi çözümleri yakıştıramıyorum, nasıl yetkili bayi anlayışları var çözemedim.

Bulunca burda paylaşır mısın?

Görüntü yu de tuttum ;)

Bende o yağ değiştirilirken yeni oring taktılar. 50 kuruşluk yanmaz lastik bir halka o sadece. Sıvı contayı ben de saçma buldum.

Bu arada zinciri her 500 km de kaliteli bir sprey yağla yağlamayı unutmayın. Malum hava yağmurlu.

Motosikleti
Henüz yok.
resmini ve çapını çekip atmanız mümkünse bir bakabilirim.

Bir sorum olacak inşallah elektrikten anlayan biri vardır. Malum bizim motorun lambaları gaz verdikçe canlanıyor. Ben arka cantaya led döşemeyi düşünüyorum. Park lambasına ledi bağlasam acaba gaz verdikçe ledler de yanar mı?

Motosikleti
Henüz yok.
Arka stop lampası ön far gibi gaz verdikce yanmıyor, arka stoplara topcase monte ettiğiniz ledler frene basınca yanar, isterseniz sağ sol sinyali bile bağlasanız topcase oda yanar.

ledler düzensiz akıma karşı hassastır. gaz verdikçe akkor ampül parlaklığı değişiyorsa, ledler 3 ay gibi bir sürede bozulacaktır. denedim, öğrendim :) ledi bağlamadan 120ohm direnci serii bağladım tekrar led taktım. şimdi daha uzun gideceğini umuyorum. 1 ayı yeni geçti. sorun yok.

Motosikleti
Henüz yok.
Acaba nerden buluruz bize tam uyan oringi

seç beğen al. bend bu çapta olanlar var.
DSCF1342.jpg

Motosikleti
Henüz yok.
soldan sağa doğru ölçü verim,
kırmızı büyük ve kalın: 5,5 cm.
siyah büyük ince: 5 cm.
kırmızı küçük kalın: 3 cm.
siyah küçük ince: 3,3 cm.
artı eksi 1-2 milim oynama payı olabilir. küçük ebatlarda.

Yurdukoru gardaş 130 luk arka lastiği takınca zincir muhafazayı çıkarıp açıkdamı bıraktın yerine bişey uydurdunmu selamlar

Yurdukoru gardaş 130 luk arka lastiği takınca zincir muhafazayı çıkarıp açıkdamı bıraktın yerine bişey uydurdunmu selamlar

Abi selam, zincir korumayı çıkarınca herhangi bir şey takmadım. Şimdilik bir sıkıntısı yok. Sadece zinciri eskiye göre daha sık yağlıyorum. Zaten o koruma, motoru mondial cub motor gibi gösteriyordu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------

VOZZe3.jpg

ben dıştan dışa ölçtüm.

6 cm den fazla ölçtüm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

Bu arada motor an itibari ile 2002 km de rodaj bitti hayırlı uğurlu olsun. artık yavaş yavaş otobonda motoru açmaya başlarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar