Benim Yakışıklı:bounce:
[url]http://i.hizliresim.com/3R4v3A.jpg[/url]
Tel jantlısı var mı Türkiyede?
Benim Yakışıklı:bounce:
[url]http://i.hizliresim.com/3R4v3A.jpg[/url]
Bugun %100 emin olmus oldum kendimce. Bu motor yuk ve/veya 2 kisi surus icin tasarlanmis. Tek kisiyken yine konforlu ama hafif sert gelen amortisor; kardesim binince pamuk gibi oldu (ben 91 kardesim 53 kilo). Ayrica artci peglerindeki titresimden kardesim de sikayetci ama buna ragmen indiginde rahat mi diye sordugumda "uyuyacaktim neredeyse" dediYani uzun yol 80-90 gecmeden iki kisi cok zevkli olur diye dusunuyorum. Benim de azcik belimi agritiyordu ama kardesim binince sirtima yastik konulmus gibi oldu rahat hissettim. Olur da uzun yola cesaret edersem arkama ivir zivir dolu bir canta koyacam ki rahat olsun. Kardesimi biraktiktan sonra yine azcik konforsuz geldi ne yalan soyleyeyim.
En kisa zamanda yan demirlere su dolu bidon baglamazsam bana da Ali demesinler.
Herkese merhabalar.Uzun zamandır bu forumu takip ediyordum bugün üye olmaya karar verdim .Öncelikle üniversite öğrencisiyim hem çalışıyorum hem okuyorum çocukluğumdan beri motorsiklet alma hayallerim vardı.Bugün heyecanlıyım yerimde duramıyorum desem yeridir .Yarın ilk motorsikletime kavuşuyorum inşallah ,sizin buraya yazdıklarınız içimi rahatlattı motorsikletin çoğu sorununu , eksilerini artılarını öğrenmiş oldum .Herkese teşekkür ederim ,Siyahını 2750 tl ye ötv kdv hariç almış oldum ,bu fiyata başka seçeneğim yoktu açıkçası ya boxer alacaktım yada çin malı cg serilerine bakıcaktım ki bu motorsiklet daha mantıklı geldi bana .Pek tecrübeli olmadığımdan dolayı size zaman zaman sorular sorabilirim ,Herkese saygılar sevgiler .inşallah boxer kullanıcıları günden güne artar![]()
Bir hafta daha beklemeni isterdim.15 Kasımda ÖTV+KDV dahil 2736Tl.den alacaktın.Bence acele ettin,hayırlı olsun
Teşekkür ederim abilerim. İlk yapacağım iş ön amortisörlere körük takmak ,cafe racer tarzı gidon ,ve tel jant bulmak olacak .Tel jant bulan olursa bana haber verebilir özelden .Yada yapan bir yer varsa ? Birde devir saati takmak istiyorum mümkünse..
Motora sis farı ve led uygulaması yapmayı planlıyorum. Gelişmeler olduğunda buradan fotoğraf paylaşmaya calisirim.
Bu arada kilometreler ne alemde?
Benim Boxer 8.100 km oldu.
Selamlar.
Teşekkür ederim abilerim. İlk yapacağım iş ön amortisörlere körük takmak ,cafe racer tarzı gidon ,ve tel jant bulmak olacak .Tel jant bulan olursa bana haber verebilir özelden .Yada yapan bir yer varsa ? Birde devir saati takmak istiyorum mümkünse..
Ön arka jant ve göbekler değişti.Göbek bilyalarını değiştirdim.Arkadaki Demirler çıktı,koltuk döşemesini eski bir deri montu kullanarak değiştirdim.Ön lastik değişti.Krom ayna bakıyorum bu aralar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
Tel jantı özel yaptıracaksın hazırda bulmak zor.