Amortisörleri 2 kademe aşağı düşürdüm. Boxer resmen Chevrolet oldu. Tavsiye ederim. (Fabrikadan en üst ve en sert ayarda geliyor)
Sonunda başardım...55 lira yakıtla menzilim 523 km oldu. % 90 uzun yol, % 10 yerleşim içi. Bu sefer ortalama 70 km/h ile köyler arasında gidip geldim. Hız ortalamam yerleşim yerlerinde 50 km/h, köy yollarında da 70-75 idi. (Yani kimilerinin iddia ettiği gibi 30-40 km falan değil.)
Ancak belirtmem gereken iki husus var. Bazı arkadaşlar sabırsız davranıyor. Ilk başlarda benimki de çok yakiyordu. Ancak 3 binleri geçince, kilometre yaptıkça tüketimin düştüğünü daha önce de belirttim. İkinci husus ise tüketimin kullanımdan kullanıma değişmesi. Şahsen ben genelde sakin, devirsiz ve 4. Vites kullanıyorum. Nadiren 3 ve altına indim.
Kim ne derse desin ben kullandigim makinayı bilirim. Boxer benim için türünün en az yakan commuter motosikleti. Yeter ki zorlanmadan kullanılsın. At sahibine göre kişner.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
merhaba arkadaşlar
motorun yanlarına yük asılması durumunda kullanmak üzere hurdacıdan eski buzdolaplarının raflarından aldım.
tel ızgara raflar.
plastiklerden değil.
motorun yan demirleri üzerine uyacak şekilde kestim.
şimdi boyayıp monte etme aşamasına geldim.
fırsatım olursa onu da yapacağım.
bağlantı yerlerine zarar vermemek için kauçuk mesnetler / şarbriyel gibi malzemeler kullanmayı düşünüyorum.
yine boyaya zarar vermemek için çelik kelepçeler yerine kauçuk malzeme / lastik düşünüyorum.
deneyeceğim bakalım.
Bu iş için yapılmış katlanabilen yan çanta demirleri var. Tvs, cbf ybr için olanlardan birini denemek lazım. Eminim birinden biri uyacaktir. Linkteki 90 lira ama 60 liraya da var.
http://www.suratmotor.com/tvs-apache-rtr-2012-2013-yan-canta-demiri
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
Teşekkür ederim.Kappa 35 Aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:06 ----------
Arkadaşlar Boxer ı aldım 05/09/2015.Maşallahı var.Saat gibi 95Km.oldu.2 Gün yoktüm.İyiki almışım.Adını "köylü güzeli" koydum.Herkese hayırlı sürüşler dilerim.İyiki almışım.
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Siz de benim gibi balığa gidiyorsunuz. Arka Amortisörleri 2 kademe düşürmenizi tavsiye ederim. Taşlı balık yolunda dümdüz gidiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
Selam arkadaslar lastikler gercektende islak zeminde felaket kayiyor cokta dikkatli gitmeye calisiyorum ama olcak gibi degil kaymayan lastik onerecek arkaslar varsa yardimci olurlarsa sevinirim bide ne kadardir bu lastikler degisen arkadaslar yazsinlar .hepinize kazasiz belasiz surusler..
Birkaç sayfa geride Twona Sawa lastik önermişti. Linki de var. Bence de zaten arka çantadan önce yapılması gereken ilk iş olarak, yağmurlar başlamadan, kış gelmeden düzgün bir çift lastik almak lazım. 300-400 lira ama ıslak zeminde hayati önem taşıyor, özellikle kışın da binilecekse