Motor 34.300 km de km kablosu koptu benzin göstergesi şamandıra iptal oldu

geçen bir kaç gün önce doğu batı karadeniz gezisi yaptım hey gidi boxerim yavaş yavaş dökülmeye devam ediyor kurye için ybr cbf alacan hocam boxer benim gibi tepe tepe kullanmak için alacan uzun yola gidemicem için artık motorun dökülmesini izlemekle yetiniyorum debriyaj ötmeye başladı fiyatıyla göz dolduran ama bir yıl bile dayanamayan bir motor ha alırsın garaja koyarsın kullanmazsın o zaman başka bir şey ama benim gibi enduro niyetiyle kullanırsan olay başka tabi ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------
aslında iyi motorda bajaj servisinde bulunan dangallaklar motoru iyi bağlayammışlar toplama ya motor biyerden bişiler kopuyor buna gayet alışmanız lazım düşünün motosikletin km teli koparmı şamandırası bozulur mu aynı anda km teli koptu şamandıra bozuldu bu motoru ikinci elde 3000 alan akıllı ne diyeyim 2000 fazla verde cbf al hiç yoktan honda kalitesinde
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------
Değerli arkadaşlar;
Sizlerle 2014 yılında ilk mesajımızı aşağıdaki şekilde paylaşmıştık. Bu mesajların ne kadar doğru olduğunu sizler de takdir edersiniz ki zaman bize gösterdi. Çok şükür mahcup olmadık.
Bugün itibari ile BOXER 150 kullanıcısı 2.106 kişi oldu.
İlginiz ve güveniniz için çok teşekkür ediyoruz.
http://i.hizliresim.com/6ny81P.png
ekrem ata bey malınız dökülüyor km telide koptu siz anca mal satma derdinde olun şu servis elemanlarını adam gibi eğitsenize servise gidince milletin anasını bellemeyi biliyonuz yağ değişimine 60 lira almayıda biliyonuz o zaman madem pahallı iş yapıyonuz o zaman adam gibi motorları montaj ettirin km teli koptu ön körüğe bağlayıp yola devam ettim şamandıra iptal oldu zaten motor yağ kaçırıyor 1500 km bir yağ değişmesek oda yolda kalacak adam gibi servisçilik yaptırın servislerinize milleti soyulacak enayi gören bayiler almış ele anca şu kadar motor sattık diye çıkıyorsunuz 11 aylık motorun dökülmeyen kısmı kalmadı servisle bakımla yapılan motor oldu halde burada alan arkadaşlar garaj motoru olarak kullanıyor anlaşılan kimse km paylaşmıyor göstergelerin ikidir ampül kesiyor yine ışık yok yine yok ön direksiyon zangır zangır titriyor tek eli bırakıp burnumu kaşısam düşecek gibi oluyom almayın arkadaşlar bu motoru motor cacık bu motor nasıl afrikada bir numara olmuş hayret çinlilere dökülüyor deniyor buda dökülüyor 5 dakikada ayak üstü servis elemanı motor kurarsa olacağı bu aslında tüketici mahkemesine gidecen ama kim uğraşacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------
tamam ben uzun yolda kullanıyorum küre dağına çıktım geçende ama sonuçta bu motor afrika için hindistan için üretilmiş geçen gezim bir kaç gün oluyor şunu farkettim motoru uzun saatlerce kullanıca ataklaşıyor rakım etkisi var ayı deresinden geçerken ayı gördüm