Bu sadece boxer için değil şu an satıştaki diğer bajaj modelleri ve diğer tüm markalar ve modelleri içinde geçerli. Türkiye şuan euro 3 normlarını kullanıyor.2017 ile beraber euro4 normlarına geçilecek. Bu dağıtıcı firmalar ve alıcılar için ilave maliyet demek. Özetle boxer de dahil olmak üzere 2017 yılında hangi modellerin ve hangi fiyata geleceği belli değil. Dediğim gibi bu diğer markalar içinde geçerli.Şu da varki dünyada yüzbinlerce üretimi yapılmış bir model için sorun olmaz bu. Şöyle örnek vereyim MZ 251 sahibiyim.24 yıldır biniyorum.Şu an parça daha ucuz. Hurdadan komple parçayı 150 TL ye alıyorsun devam ediyorsun

.Ana felsefe şudur: hiç bir şey durağan değildir. Zaman,mekan, motosiklet. Hiç bir model ilk üretildiği gibi gelmemiştir günümüze. vidası civatası,şekli ,vs muhakkak bir değişime uğramıştır.Sıkmayın canınızı...Bajaj ın boxer üretim konusundaki stratejisini tam anlamamakla beraber şunu ifade edbilirim.Dikkat edilirse depoda bajaj değil boxer yazıyor. Yan kapaklarda model olarak bm150. sadece motorda bajaj markasını görüyoruz. Kırsal alanlarda vede kentsel alanda hizmet için üretilmiş sağlam bir motosiklet boxer. Sanırım onun için boxer adı altında dünyanın belli kuşağındaki euro normlarına takılmayan veya az takılan ülkelerde satışı yapılıyor. Yerini Bajaj V alacak gibi duruyor.Üretiminin devam edip etmediğini bilmiyorum.