teşşekür tahsins soğok havada zor çalışma ve stop etme problemide var deniyor aküsü de kalitesiz miş. bilmiyorum geriye ne kaldı ?
Benim motorda gazı bıraktığımda gaz çok yavaş kapanıyor ve vites değiştirirken gaz kapanmadan değiştiriyorum bu yüzden. Önceden böyle değildi.
Bu sorun olur mu? Dişlilere zarar verir mi?
Gittikçe sıkıntıları artmaya başladı.
Ben de bu ara debriyaj titremesi problemi yaşıyorum. Artçı olduğunda daha bir fazla titreme oluyor. Fakat çözümü için herhangi bir bilgi bulamadım. Konu ile ilgili tecrübesi olanlar bilgi paylaşımında bulunursa memnun olurum.
Hocam motosikletlerin tümünde debriyaj kavramada fazla tutulursa zamanla balata saç tas bozulmaya başlar.
Debriyaj balata ve saçları değişecek. Eğer tas aşınmışsa tasda değişecek. Ozaman titreme gider.
Değerli arkadaşlar;
Sizlerle 2014 yılında ilk mesajımızı aşağıdaki şekilde paylaşmıştık. Bu mesajların ne kadar doğru olduğunu sizler de takdir edersiniz ki zaman bize gösterdi. Çok şükür mahcup olmadık.
Bugün itibari ile BOXER 150 kullanıcısı 2.106 kişi oldu.
İlginiz ve güveniniz için çok teşekkür ediyoruz.
http://i.hizliresim.com/6ny81P.png
Ön tekerin havasnın çabuk düşmesi olayı bende de var maalesef. Elimden geldiğinde kontrol edip uygun havayı vurmaya çalışıyorum.
Ekrem bey Merhaba;
Size bir soru yöneltmiştim ama sanırım göremediniz. Tekrar sormak istiyorum.
Bende bir Boxer sahibiyim, birkaç konuda sıkıntı yaşamaktayım. Sabit bir hızla seyir halindeyken direksiyonda hafif bir sallanma hissetmektetim, frene bastığımda daha da şiddetlenmekte ve ekcikleri sıkmak zorunda kalmaktayım. Bu normal olabilirmi? Birde yağ eksiltme gibi bir sorunum oluyor, tapa gaz gittiğimde yağ kokosu alıyorum ve ciddi anlamda yağ eksiltiyor. Bu durumu da sormak istiyorum?
Topcase aldıktan sonra içi boş olmasına rağmen benim gidonumda da çok hafif sallanma başlamıştı ama hızlandıkça artan şekilde. Rüzgar arkaya baskı mı yapıyor anlamadım. Topcase çıkarınca düzeldi![]()
İyi günler, boxer için Konya da sigorta almış olan varmı, varsa fiyatlar genel olarak nasıl. Bu arda yaşım 16 ve ilk motorum olacak, sigorta fiyatı nasıl etkilenir. Ehliyet olarak da A2 nin tam uymasada teknik bilgi için yeterli olacağını düşünüyorum. Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
bu sene 3 model mevcuttur seneye 2015 pulsar 400cc lerde gelcektir. tabi belki başka modellerde seneye eklenebilir.