sa.Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar.
Yaklaşık 10 gündür bıkmadan usanmadan bajaj boxer forumunu 1. sayfadan başlayıp sonuna kadar satır satır okudum.şuan görev icabı siirtte bulunuyorum.nasipse yaz aylarında memleketim konyaya tayin olacağım.ve gidince ilk işim iki tekere devam etmek olacak.yaza motosiklet alma niyetim olduğu için yavaş yavaş araştırmaya başlayayım dedim ve ilk defa duyduğum bajaj ismiyle karşılaştım.arkadaşların sıcak ve samimi sohbeti gezdikleri yerlerde çektikleri resimleri ve motorlarının resimlerini ilgiyle ve özenerek takip ettim.153 sayfayı son 10 günde okumamın sayesinde boxer çıktığından beri artıları ne olmuş eksileri ne olmuş nerelerini beğenip nerelerden şikayetiniz olmuş hepsi büyük çoğunlukla aklımda.bende sizin 1 yıllık bilgi ve tecrübelerinizin bir özeti olarak 153 sayfanın kısa bi özetini yapayım dedim.
öncelikle boxerı tip olarak çok beğendim.üzerinde artı olarak yan koruma demirleri arka koruma demirleri olması sağlamlığı fiyatının uygun olması yakıt konusundaki artıları motorun torku çok hoşuma gitti.iyiden iyiye boxer a niyetlenmeye başlamıştım.fakat ilerleyen sayfalarda o kadar çok sorun yaşayan olduki kafam allak bullak oldu.bu sorunlardan aklımda kalanları saymam gerekirse;
-aküyle ilgili sorunlar.(servisin aküyü şarj etmeden vermesi.bikaç gün çalıştırmayınca akünün bitmesi.ayak marşıyla çoğu arkadaşın çalıştıramadıklarını söylemeleri vb.sorunlar)
-rolanti ayarlarıyla ilgili sorunlar(ilk çalıştırmada sürekli stop etmeler,daha sonrasında trafikte seyir halinde veya ışıklarda stop etmesi gibi)
-debriyajının ayırmaması veya bikaç dakika ısınmadan ayırmaması.vitese atınca ileri hareketlenip stop etmesi.sarsıntılı vuruntulu vitese geçme.
-ön taraftaki yalpalama.
-lastiklerin iç lastikli olması ve ölçülerinden dolayı uyumlu tubeles lastik bulmada yaşanan sıkıntılar.
-birçok arkadaşımız 5. vites olmadığı için 80 km den sonra falan çok titrediğini ve bağırdığını vites istediğini anlattılar.ayrıca bu hızlara çıkınca yakıt tüketiminde bariz şekilde yükselme olması.
-servislerin büyük çoğunluğunun bana göre aşırı ilgisizliği veya bilgisizliği şöyleki;sıfır motor alıyorsunuz marşa basıyorsunuz çalışıyor hemen stop ediyor.basit bi rolanti ayarı yapmaya erinen servisin işte bu yeni motor zamanla geçer gibisinden dalga geçer gibi sözler söyleyerek o halde müşteriyi göndermesi.başka çoğu müşteriye aküyü şarj etmeden verip insanları daha ilk günden motordan soğutmaları.evinize motoru götürüyorsunuz sabah basıyorsunuz marşa tık yok.ayak marşıyla kan ter içinde kalana kadar uğraşıyorsunuz olmuyor.birde bütün bunlar daha ilk gün olan şeyler.bence affedilir gibi değil.
-ön frenin disk fren yerine kampana olması bence büyük eksiklik.ne kadar da işte buda iyi desenizde emninmki hepiniz disk fren olmasını tercih ederdiniz.
-bazı ufak hatalardan dolayı tellerin boya aşındırması,arka çamurluktan sıçrayan suyun ek parçanın arasından dışarı çıkması,arka lastiğin motordan tarafına çamur biriktirmesi.
-yakıt değerlerinin iyi olmakla beraber bajaj sayfasında verilen değerlere ulaşmaktan uzak olması.(aynı sınıftaki çoğu motosikletle hemen hemen aynı yakıt tüketimine sahip gibi)
-yedek parça fiyatlarını ucuz olmasına rağmen çoğu hayati yedek parçanın bile servislerde bulunmaması.yani isterse bedava olsun serviste olmadıktan sonra bi anlamı kalmıyor.ekrem ata beyle söyleşi yapan doğuş kurye sahibi bi arkadaş ta fren balatası bile bulamadığını söylemişti serviste.
evet aklıma şimdilik gelen bunlar.birde sana ne oluyor demeyin ben sizin yazdıklarınıza göre konuşuyorum.bu yazdıklarım kronik sorun değildir belki(bana göre bazıları kronik olsada) ama sorun sorundur ve insanın midesini bulandırır.
ayrıca ekrem ata bey bir yönetici olarak buradan müşterilerinin neler yazdığını takip ediyor bu konuda takdir ediyorum kendisini.bazı arkadaşların sorunlarıylada bizzat ilgilendi.ama iki sayfada bir biz şöyle sağlam böyle iyi motor getirdik falan filan demekle bu işler olmuyor.yukarıda saydığım sorunlarla ilgili servislerle görüşüyormu uyarıyormu onları sorunlu kısımların çözümü için neler yapıyor ben ona bakarım.birde motor ilk piyasaya çıktığından beri birçok arkadaş tel jant isteğinde bulunuyor.atla deve değil sonuçta koskoca şirket 20 çift tel jantı getirtemiyorsa ben bişey demiyorum.bunun tel jantlı modelleri üretiliyor olmasa neyse.
başka bi konudan daha bahsetmek istiyorum.hemen hemen iki sayfada bir motoru övmek isteyen bazı arkadaşlar durup durup çin malı motorlara laf atmayı adet edinmiş.yani çin malı kötüde hint malımı iyi ben onu anlamadım.aynı fiyatlı iki üründen birinin daha iyi olması için birinin üretim aşamasındaki giderler azdır iş gücü hammadde vb gibi o zaman aynı paraya satılan iki üründen biri daha kaliteli olabilir.veya üreticisi karını minimuma indirerek kaliteli ürünü daha ucuza satabilir.bunlardan hangisi oluyorda bu hint malı çinli motorlardan daha iyi oluyor ben onu anlamadım.
bazı sayfalardaki yorumları okurken ben acaba hondanın yamahanın sayfasına falan mı girdim diye merak etmedim değil.
türkiyede motora binenlerin nerdeyse % 80 i çin malı motorlar sayesinde motora biniyor.birde bizim piyasaya çin malları girmemiş olsaydı şimdi en alt seviye hondaya yamaha ya 10 bin liradan aşağı binemezdik.bajaj boxer da 7-8 binden girerdi piyasaya.
ben bir defa sıfır motosiklet aldım 2006 yılında 2250 tl ye mondial 125 kt.inanın şu yukarıda yazdığınız sorunların bir tanesine bile rastlamadım.istanbulda yaz kış 2 sene kadar kullandım işe gidip gelirken.kışın en soğuk günde bile tek marşta çalışır ve birdaha da stop etmezdi.ön fren disk fren tekerler tubeles ti.bahsettiğim tarih bundan 9 yıl öncesi.4-4 lük müydü. tabikide hayır.acayip titretirdi mesela aynadan arkayı bile göremezdim.sağında solunda vidalar ayda bir gevşeme yapardı.lastikleri iyi değildi çok kayıyordu.ama boxer daki can sıkan sorunların hiçbiri yoktu.
o motorum şuan hala kardeşimde ve sorunsuz kullanmaya devam ediyor.bir defa zinciri koptu yolda kaldı o kadar.
demek istediğim çinli de babamın oğlu değil hintli de.tüketici olarak hepsinin sorunlarını söyleyeceğiz yazacağız ki üreticiler çözüm bulsun alacak olanlar ona göre karar versin.eleştiri olacak ki daha iyiye gidebilelim.servisleri eleştirelimki işlerini düzgün yapsınlar yapmayanlar müşteri kaybederek cezasını çeksin.birde burda motor hakkında yorum yaparken başka markalara aşağılar gibi yorumlar yapmayalım ki o insanlar alınıp buralara sarmasın.
son söz olarak bu yazdıklarımda kimseyi kırmak kimseye en ufak laf atmak gibi bir niyetim asla yok.hiçbir marka fanatikliğim de yok.tek derdim en sorunsuz ürünlere en uygun fiyatlara sahip olabilmek için burdan tecrübelerinizden faydalanmaktı.uzun yazı içinde kusura bakmayın herkese kazasız sürüşler dilerim.
Özet için teşekkürler,
Aklıma şunlar takıldı.
1.Özet yaparken neden aklınıza sadece yazılan olumsuzlukları alt alta sıralamak geldi?
Bir o kadar da olumlu yönü var onları neden yazmadınız. Mesela, benim arka jantımı, arka sağ amörtüsörümü ve komple egzozumu hiçbir sorgu sual olmadan garantiden değiştirmeleri gibi...
2.Bajaj firmasını ilk defa duymanıza ragmen, servislerinin büyük bir çoğunluğunu hangi deneyim ya da veriye göre yeriyorsunuz?
3.01.05.2015'de üye olup ilk ve tek mesajınızın Bajaj Boxer'ın olumsuzlukları olmasını nasıl yorumlamalıyız?
Ayrıca boxer almak isterseniz;
-aküyle ilgili sorunlar - motosikleti teslim almadan 24 saat önce servise haber verin aküyü sarj etsinler, hiçbir problem yok.
-rolanti ayarlarıyla ilgili sorunlar - isterseniz ilk bakımda isterseniz motoru teslim alırken bir vidayı iki milim sağa çeviriyorsun problem halloluyor.
-debriyajının ayırmaması veya bikaç dakika ısınmadan ayırmaması.vitese atınca ileri hareketlenip stop etmesi.sarsıntılı vuruntulu vitese geçme. -motoru çalıştırın 60 saniye bekleyin öyle yola çıkın.
-ön taraftaki yalpalama. furş sıkılması ile ortadan kalkıyor.
-lastiklerin iç lastikli olması ve ölçülerinden dolayı uyumlu tubeles lastik bulmada yaşanan sıkıntılar. Savanın tüm serileri çok rahat oluyor çifti 200-320 tl arasında.
-birçok arkadaşımız 5. vites olmadığı için 80 km den sonra falan çok titrediğini ve bağırdığını vites istediğini anlattılar.ayrıca bu hızlara çıkınca yakıt tüketiminde bariz şekilde yükselme olması. - 5. vites olmadığını kabul ederek almanız gerekiyor.
-servislerin büyük çoğunluğunun bana göre aşırı ilgisizliği veya bilgisizliği şöyleki;sıfır motor alıyorsunuz marşa basıyorsunuz çalışıyor hemen stop ediyor.basit bi rolanti ayarı yapmaya erinen servisin işte bu yeni motor zamanla geçer gibisinden dalga geçer gibi sözler söyleyerek o halde müşteriyi göndermesi.başka çoğu müşteriye aküyü şarj etmeden verip insanları daha ilk günden motordan soğutmaları.evinize motoru götürüyorsunuz sabah basıyorsunuz marşa tık yok.ayak marşıyla kan ter içinde kalana kadar uğraşıyorsunuz olmuyor.birde bütün bunlar daha ilk gün olan şeyler.bence affedilir gibi değil. - buna yorum yapmıyorum sizden yorum rica ediyorum.
-ön frenin disk fren yerine kampana olması bence büyük eksiklik.ne kadar da işte buda iyi desenizde emninmki hepiniz disk fren olmasını tercih ederdiniz. - herkes satın alırken kampana olduğunu bilerek aldı yani sorun yok
-bazı ufak hatalardan dolayı tellerin boya aşındırması,arka çamurluktan sıçrayan suyun ek parçanın arasından dışarı çıkması,arka lastiğin motordan tarafına çamur biriktirmesi. - bunlar problem ama servis üç problemimi de çözdü motosikleti alırsanız eminim ize de yardımcı olacaklardır.
-yakıt değerlerinin iyi olmakla beraber bajaj sayfasında verilen değerlere ulaşmaktan uzak olması.(aynı sınıftaki çoğu motosikletle hemen hemen aynı yakıt tüketimine sahip gibi) - benim bu kadar az yakan motosikletim olmadı
-yedek parça fiyatlarını ucuz olmasına rağmen çoğu hayati yedek parçanın bile servislerde bulunmaması.yani isterse bedava olsun serviste olmadıktan sonra bi anlamı kalmıyor.ekrem ata beyle söyleşi yapan doğuş kurye sahibi bi arkadaş ta fren balatası bile bulamadığını söylemişti serviste. -servise giderken randevu alın tüm parcalarınız sizin gidişinize hazır olur.
Yinelemek isterim ki Bajaj Boxer'a karar verirseniz burada ki arkadaslar olarak sizlere buraya yazmadığığımız deneyimlerimiz ile de yardımcı olmaya çalışırız.