Baga tercihi için yardım

Merhaba arkadaşlar rks rico 50 cc den 80 cc ye yükseltilmiş motoruma ne tür baga takarsam hem hızı artar sesi azalır yakıttan tasarruf ederim üzerinde ki bagalar varyatör değişimin deki bagalar var muhtemelen hafif baga var çünkü çok seri kalkıyor bagalar yakıttan tasarruf edemiyorum doğal olarak bilgisi olan arkadaşlar dan yardım bekliyorum

Hocam baga zaten çok ucuz birşey, 6lısını 80 liraya bulabiliyorum denizlide. Üstündeki bagayı tartın hocam, mesela 6gram ise 1 gram fazlasını takın. Olmadı 8 takarsınız
Ha diyelim 7 az geldi, 8 çok geldi, o zaman 3 tane 7gram, 3 tane 8gram takabilirsiniz
Yani mecbur deneye deneye bulmalısınız
Bende kuba space 80cc var. Motorun performansı çok iyi, 7 gram az geliyo mesela
3 tane 7.5 gram, 3 tane 9gram taktım. Tam ideal şuanda

Hocam baga zaten çok ucuz birşey, 6lısını 80 liraya bulabiliyorum denizlide. Üstündeki bagayı tartın hocam, mesela 6gram ise 1 gram fazlasını takın. Olmadı 8 takarsınız
Ha diyelim 7 az geldi, 8 çok geldi, o zaman 3 tane 7gram, 3 tane 8gram takabilirsiniz
Yani mecbur deneye deneye bulmalısınız
Bende kuba space 80cc var. Motorun performansı çok iyi, 7 gram az geliyo mesela
3 tane 7.5 gram, 3 tane 9gram taktım. Tam ideal şuanda
Teşekkür ediyorum hocam bagalar pahalı sandığın gibi ucuz değil öyle 400 Den başlıyor ortalama 8 gram ideal diyorsun kısaca

Hocam motor ilk marşta çalışıyor geri stop ediyor sıkıntısı nedir akü mü rolantı mi

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Dr. pulley' in motosikletinize uygun bagalarını tavsiye ederim. Pahalıdır ama memnun kalırsınız. Kalkış titremesini yok eder ve ara hızlanmalarınız güçlenir.

Gramaj olarak kaç gram almalıyım
80 cc ile ne kadar uzun yol yapılır bilemiyorum ama yinede yazayım , sürekli çevre yolu gibi bir güzergahta süreceksen yarım gram ağır tak , 50 kg lık fit biriysen 1 gram ağır bagada kullanabilirsin ama top speed düşerken yakıt tüketimi ve devirde düşer , sürekli şehir içinde kullanıyorsan orijinal baga ile devam et hatta dik yokuşlara sahip bir yerdeysen yarım gram hafif tak..

Hocam 8 gram bando Japon baga şipariş ettim inşallah verimli olur benim için

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar