bak kardeşim , aynı şeyi bende yaşadım. 17 yaşındayken ehliyete yazıldım motor almak istedim hemde kendi çalışıp kazandığım parayla sadece onlardan onay istedim. Kim bilir kaç defa heveslendirip hevesimi kırdılar o yaşlarda gerçekten çok koyuyo insana.
ehliyeti bıraktım işide bıraktım motoruda alamadım sonra babam dalga geçer gibi gitti kendine bi motor aldı , traji komik bi durum sanki bana inat olsun der gibi kendine motor aldı . bu benim okadar zoruma gittiki anlatamam sana . 1 ay boyunca hiç biriyle konuşmadım tek kelime. aradan seneler geçti askere gittik geldik ciddi ve düzgün bir iş bulduk kazanmaya başladık .. işte o gün gelmişti hiç kimselere sormadan gittiim kredimi çektim aldım motorumu.. şimdi de o motoru sattım büyüğünü alacağım .
demek istediğim şu ki o yaşlarda evet çok istiyoruz heves ediyoruz ama kendini yaşıtlarının geneli ile kıyaslarsan istediğinin büyük bişey olduğunu anlarsın . kaçtane 17 yasındaki çocuğun motoru vardır ki ? mesela benim 16 yaşında ilk bisikletimoldu. babam ilk arabasını 50 küsür yaşlarında alabilmiş , yani güzel kardeşim acele etme bozma moralini zamanını bekle istediğini kendin gerçekleştirebileceğin yaşa geldiğinde nasıl istiyosan o şekilde yaparsın emin ol. Ailenide üzme değmez gerçekten.