Baba Beni Kocaya Gönder...

Atatürkün kurduğu Cumhuriyet ne hallerde..... Torpillerle aynı particilikle iş bilmeyen adam bi mevkilere gelirse olacağı budur... Kardeşim sen orada halka hizmet için bulunuyosun. Senin görevin talebi karşılamak. sanane kızın evlenmesinden bilmemneyinden. Sen görevini yap Eşşek gibide yapacaksın yapmama gibi bi durumun yok..... Bazı kesimlerin ellerinden gelse kız çocuklarımızı kapatacaklar külliyelere yıkayacaklar beyinlerini ve sonunda LAİK TÜRKİYE CUNHURİYETİ olacak şeriat devleti.... Bu ülkede düşünen insanlara aydın insanlara ihtiyacımız var... Kızlarımızda bir çok iş alanında çalışabilir artı erkeklerden iyide oldukları çoğu durumda kesin ama yok... BU ÜLKEDE DÜŞÜNEN AYDIN KESİM İSTENMİYOR. BU ÜLKEDE UYUTULAN DİNİ SİYASETE ALET EDİPTE %98 İ MÜSLÜMAN OLAN BİR ÜLKENİN DUYGULARIYLA OYNAYIP RANT SAĞLANMAK İSTENİYOR.... Kız çocukları kocanın kölesi olsun erkekler at koştursun okusun...... Ne ala memleket......

latıfe olsun diye soylemiştir canııım ama bak sonunda ılçede yer ayarlayacaklarmış

latıfe olsun diye soylemiştir canııım ama bak sonunda ılçede yer ayarlayacaklarmış

Arkadaşım zaten sorunumuz orada.. laf olsun diye köylümüze ananıda al git deriz.. laf olsun diye ben şerefsizmiyim deriz....... herşey laf olsun diye..... sen orada resmi statüde bir kişisin ve o öğrencilerle asker arkadaşın gibi değil bir vatandaş yönetici konuşman lazım..

bakıyorumda koskoca milli eğitim müdürününnn böyle bi cevap vereceğine inanan arkadaşlar varr, sizce verirmi ,bence vermez

bakıyorumda koskoca milli eğitim müdürününnn böyle bi cevap vereceğine inanan arkadaşlar varr, sizce verirmi ,bence vermez

o koskoca milli eğitim müdürleri ne cevaplar verdi şimdiye kadar emmi. zamanı geldi insanın babasından yemediği lafları milii eğitim müdürleri söledi:farao:

o koskoca milli eğitim müdürleri ne cevaplar verdi şimdiye kadar emmi. zamanı geldi insanın babasından yemediği lafları milii eğitim müdürleri söledi:farao:

katılıyorum.... Yazımdada dediğim gibi adam gibi işi makamı hakeden insanlar başka yerlerde tanıdık torpilliler bu mevkilerde olursa olacağı budur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harembus uygulaması vardı :) O uygulamayı bunlarada yapsınlar..
:queen: selamlıkbus :queen: varsa çeksinler bizim kampüsede baba beni okuldan al
6512171bababeniokuldanal.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar