ya dümen bunların nişanlanıcağı evleniceği yok...
ya birbirlerinden vazgçsinler diyen yokki bu nişan düğün ayaklarına çok para kaçar.. deneyim knuşuyo .. siyah takım elbise ara 50-150 tlarası bulursun .. damatlık de bakim bide , ülen aynı takımı verir sana ama 300-500 arası :cherry: içine koyar bi janjanlı yelek bide fular al sana damatlık.. gelinlik desen ona keza..
bu tantana olmadanda bu iş olur demeye getriyom .. al bi motor bas gez türkiyeyi 15 gün Marmariste rakı balık benden hemde
kardeşim işiniz gücünüz yokmu milleti kandırıyosunuz...
şimdiki aklım olsa Nexus 500 alırdım biraz geç evlenirdim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wiinkk:
çok şakacı bunlar ya... tencere kapak gibi yakışıyolarda hee
bence tekrar dünyaya gelseler birbirlerini yine bulurlardı:cat:
yaniiii ne oluyosun ya az önce esip gürleyen Kadir nereye gitti :silent:
Kesinlikle haklısın... :cat:
( inanamıyorum kendime ilk defa seninle aynı kanıdayız çok enteresan )
Sen yarın akşam geliyor musun Kabataş Sahile özledik be yüzünü aaa hayret birşeysin yani :silent: :silent:
Bir ömür boyu mutluluklar... :rendeer:
hacı harbiden bu başlığı okudum inanamadım gittim emrenin yanı na bakim durumunasıl diye...
gittim yanına zavallı ağlamaklı...iki eli başında yandım abi yandım..diye feryat atıyo..levent inliyo valla.ben ne yaptı ahlar vahlar nasıl ama...
zavallı içim acıdı valla....
not:valla kahve bile içemeden kaçtım durumu çok ağır yani
:queen::queen::queen:
kabataş sahil yalan olur...
gökanla deryanın mevzusuna dönmesin...
gökanla deryanın mevzusuna dönmesin...
hmmm parantez içindeki cümlen kafamda şimşekler çaktırdı ve haklısın enteresaann...:silent:
kedimize tikkatli olmalıyız banucuk... kaldırımdan yürümek yok saksı düşebilir, kıyamet kopabülür, ayu çıkabülür demedi deme bak :silent:
Efendim canım ne dedin..??? :silent:
kardeşim işiniz gücünüz yokmu milleti kandırıyosunuz...
ne demek banucuk ben şindilik sorun yok zaten yaz geldi :queen:Yani nede olsa 2 numara aaa bu arada Gürkan Abi izninle 2 Numaraya sende ndaha hevesli biri var izninle seni 3 numaraya alabilir miyim yerine Zafer i koyacağım da... :silent: :cherry: