B-A-N-U ve E-M-R-E NİŞAN TÖRENİ HAKKINDA. .

sorma 3. sıraya almış beni zaten ne yapsam fikri değişmiyo... o şemsiye sekicek diye ödüm patlıyo:queen::queen::queen:

Böyle devam et sen seni Semihle yer değiştiricem :queen:

bu durumda gelmezsem emre beni vurur el mahkum gelcez :queen:

bencede :queen:

Hiç sorun değil, herkes Çağlayı görünce anlasın ki, yüzük merasimi yaklaştı :queen:

ben çok söyledim kurdeleye ilk sıraya bizi koydu :queen:

Bak nasıl akıllı uslu duruyor görün mü Zafer Bey örnek al biraz Semih' ten... :bounce: :cherry:

ya kurdela felan hazımsızlık yapar bağırsaklarım düğümlenir, bak başıma iş açmayın...
walla sabah programlarına çıkar sizden önce kendi kendime saplar harakiri yaparım demedi demeyin:p

neyse ben kaçtım iş güç çok çalışmam lazım nişan - daha düğün var :mrgreen:

ya kurdela felan hazımsızlık yapar bağırsaklarım düğümlenir, bak başıma iş açmayın...
walla sabah programlarına çıkar sizden önce kendi kendime saplar harakiri yaparım demedi demeyin:p

sabah programlarında kıyma kendine çocuklar hep birlikte.... yuttururlar sana kurdeleye canım :queen:

Bak nasıl akıllı uslu duruyor görün mü Zafer Bey örnek al biraz Semih' ten... :bounce: :cherry:

şekerim o arkasına güveniyo... benim başımdan bi sekme olayı geçti zaten son anda siper aldım da yırttım... ben pinkte kadrolu çalışıcam ya evlileri almıyolar ekmeğime mani olmayın :queen::queen::queen:

ßen en köşelerde bi yerde gözden uzak otururum.. pasta masta yemesemde olur.. piste yakın yerlerde toz oluyo alerjim var benim ayrıca kapalı mekanlarda panik atak oluyorum... :p

kardeşim yaş 28i geçti geçicek az kaldı bu saate kadar o kurdaleyi yutmadım yutmam da bu biiirrr... kurdaleyi elinize alıp peşimden koşturursanız 0 dan 100e ferrari halt etmiş buda ikiiiiii:queen::queen:

Görüşeceğiz :bounce: :cherry:

ay bide kurdele yediricek dimi banu size yazık valla :queen:

Ama baksana Çağlacım kurdele kurdele diye resmen tutturdu bunlar yok anacım bunları ancak kurdele paklar :queen: :queen: :queen:

o zaman ben damat havası ile kolbastı cd yazıp yanımda getireyim :mrgreen:

Hayy maşallah vallahi cin gibi cin :queen:

şekerim o arkasına güveniyo... benim başımdan bi sekme olayı geçti zaten son anda siper aldım da yırttım... ben pinkte kadrolu çalışıcam ya evlileri almıyolar ekmeğime mani olmayın :queen::queen::queen:

bak bu pink bozucak seni demedi deme :queen:

ßen en köşelerde bi yerde gözden uzak otururum.. pasta masta yemesemde olur.. piste yakın yerlerde toz oluyo alerjim var benim ayrıca kapalı mekanlarda panik atak oluyorum... :p

kadircim ben seni yalnız bırakmam benimde alerjim var :p

benim işim var o gün gelemicem kusura bakmayın arkadaşlar :cherry:

ayrıca nişan cuma günü zaten 12:00 de kaç kişi taksime çıkıcam

:silent: :silent: :silent: :silent:

Saplanmış olanlar piste kolay çıkamaz emre demedi deme..

Cem, Temel, Ben...

Miii acaba... :silent: :cherry:

yutmazsan tıkarlar hacı bak bunlar kararlı demedi deme.....
:queen::queen::queen::queen:

Tecrübe konuşuyor sanırım.. :bounce:

tmm olm sen gelmezsen gelme.. biz ordan direk geçicez salona.. hesapla 12:00 de diyorum buluşma millet gelene kadar saat 19:30 felan olur.. ben dahil yani.. :mrgreen:

Ben anlamam Saat: 20:00 da salonda yoklama alıcam eğer gelmeyen varsa onlarıda hemen ayakkabımın altına eklicem ve kara deftere yazıcam :queen: :queen: :queen:

o kurdele yenecekse sen mt' nin elinden kurtulamassın zaten. .:mrgreen:

Zafer iyi dinle bak bunlar tecrübe etmiş insanlar :queen: :queen:

hacı kop kop yapıcaz ya ne oturması ama işte biraz su içmek lazım...

Süper Moderatör (BBRR)
Bir üyemizin başı yanıyo diye üzülürdük hep :cherry:

İki üye birbirinin başını yakıyo şimdi :cherry:

Allah tamamına erdirsin :rendeer:

canlar inş orda olucam inş düğününüzüde yapıcaz
buda düğün hediyeniz

Mutluluklar diliyorum şimdiden... Biz zaten tam kadro orda olucaz:rendeer:

Zaten gelmeyenleride liste yapıcaz:cat: sonra her toplandığımızda parmakla göstericez

Teşekkürler canım, MT ye özel bölüm ayırcağız, gelin masasına en yakın yerden ki uzak kalmayayım size, ayrıca gelmeyenleride liste yapacağız buda çok doğru... HERKES DAVETLİ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar