Diyorum ya Ah bir çevirseeeemr:Kahvaltıdada yokum büyük ihtimal.:cat:
hayırdır kahvaltıda neden yoksun...
Diyorum ya Ah bir çevirseeeemr:Kahvaltıdada yokum büyük ihtimal.:cat:
banucum emrecim allah tamamını erdirsin :rendeer: yeni gördüm daha 26sına elimden geldiğinde bi iş felan sokmamaya çalışacam :cat:
tamam ozaman nerede onu kararlaştıralım ne diyosunuz..
Çok Teşekkürler canım... :rendeer:
İlkay, ben sensiz olmaz diyorum, artık ayarlar mısın, ayarlamaz mısın sen bilirsin... :wiinkk: :bounce: :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 PM ----------
Abilerim, bu konuları hep beraber tükkanda konuşalım da bazı kesimleri rahatsız etmeyelim diyorum, anlayışınıza sığınarak... :rendeer: :rendeer: :rendeer:
o gün orada olucağım kısmetse...allah tamamını erdirsinn..
Hayırlısı olsun, ALLAH bir yastıkta kocasın...
Çok Teşekkürler canım... :rendeer:
İlkay, ben sensiz olmaz diyorum, artık ayarlar mısın, ayarlamaz mısın sen bilirsin... :wiinkk: :bounce: :cherry:
Hayırlısı olsun, ALLAH bir yastıkta kocasın...Şemsiyesi olmayanlar kıskanıyorlar:mrgreen:
ben aldım mesajımı :queen:
Bekarların listesini yaptınmı yenge unuttuğun varsa yazalım buraya.:mrgreen:
Yok Abi, henüz yapmadım ama az çok var aklımda isimler, zaten son 10 gün kala falan burda bir liste yapacağız, malum hem ayakkabımın altına yazacağım, hemde kurdele mevzusu var onun için... :queen: :queen:
Yardım istersen ben buralardayım.:cat:Bir sürü bekar ismi biliyorum:mrgreen:
Yardım istersen ben buralardayım.:cat:Bir sürü bekar ismi biliyorum:mrgreen:
bi saysana allahını seversen :queen:
1-Gürkan
2-Semih
3-Turgay
4-Semih
5-Kadir (apaçi)
6-İsmail
7-Alper
8-Hasan
9-Çağla
10-Zafer
11-Karaşahin
12-Caner
13-Görkem
14-Erdem
15-Romeo ......
Daha sayayımmı:cat:
tebrik ediyorum allah ramamını erdirsin ömür boyu mutluluklar diliyorum
Aklımdasın... :wiinkk: :cat:
Ohh ohh maşallah dahada var da dediğim gibi son haftaya bırakıyorum liste işini o güne kadar evlenen olursa diye yani HaaaaHaaaahahahahaha :queen: :queen: :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 PM ----------
Teşekkürler... :rendeer: