B-A-N-U ve E-M-R-E NİŞAN TÖRENİ HAKKINDA. .

banucum emrecim allah tamamını erdirsin :rendeer: yeni gördüm daha 26sına elimden geldiğinde bi iş felan sokmamaya çalışacam :cat:

Çok Teşekkürler canım... :rendeer:
İlkay, ben sensiz olmaz diyorum, artık ayarlar mısın, ayarlamaz mısın sen bilirsin... :wiinkk: :bounce: :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 PM ----------

tamam ozaman nerede onu kararlaştıralım ne diyosunuz..

hayırdır kahvaltıda neden yoksun...

Abilerim, bu konuları hep beraber tükkanda konuşalım da bazı kesimleri rahatsız etmeyelim diyorum, anlayışınıza sığınarak... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Çok Teşekkürler canım... :rendeer:
İlkay, ben sensiz olmaz diyorum, artık ayarlar mısın, ayarlamaz mısın sen bilirsin... :wiinkk: :bounce: :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 PM ----------

Abilerim, bu konuları hep beraber tükkanda konuşalım da bazı kesimleri rahatsız etmeyelim diyorum, anlayışınıza sığınarak... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

:cat::cat::cat::cat::cat:

o gün orada olucağım kısmetse...allah tamamını erdirsinn..

Hayırlısı olsun, ALLAH bir yastıkta kocasın...Şemsiyesi olmayanlar kıskanıyorlar:mrgreen:

Bekarların listesini yaptınmı yenge unuttuğun varsa yazalım buraya.:mrgreen:

Bekarların listesini yaptınmı yenge unuttuğun varsa yazalım buraya.:mrgreen:

Yok Abi, henüz yapmadım ama az çok var aklımda isimler, zaten son 10 gün kala falan burda bir liste yapacağız, malum hem ayakkabımın altına yazacağım, hemde kurdele mevzusu var onun için... :queen: :queen:

Yok Abi, henüz yapmadım ama az çok var aklımda isimler, zaten son 10 gün kala falan burda bir liste yapacağız, malum hem ayakkabımın altına yazacağım, hemde kurdele mevzusu var onun için... :queen: :queen:

Yardım istersen ben buralardayım.:cat:Bir sürü bekar ismi biliyorum:mrgreen:

1-Gürkan
2-Semih
3-Turgay
4-Semih
5-Kadir (apaçi)
6-İsmail
7-Alper
8-Hasan
9-Çağla
10-Zafer
11-Karaşahin
12-Caner
13-Görkem
14-Erdem
15-Romeo ......
Daha sayayımmı:cat:

Yardım istersen ben buralardayım.:cat:Bir sürü bekar ismi biliyorum:mrgreen:

Aklımdasın... :wiinkk: :cat:

bi saysana allahını seversen :queen:

1-Gürkan
2-Semih
3-Turgay
4-Semih
5-Kadir (apaçi)
6-İsmail
7-Alper
8-Hasan
9-Çağla
10-Zafer
11-Karaşahin
12-Caner
13-Görkem
14-Erdem
15-Romeo ......
Daha sayayımmı:cat:

Ohh ohh maşallah dahada var da dediğim gibi son haftaya bırakıyorum liste işini o güne kadar evlenen olursa diye yani HaaaaHaaaahahahahaha :queen: :queen: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 PM ----------

tebrik ediyorum allah ramamını erdirsin ömür boyu mutluluklar diliyorum

Teşekkürler... :rendeer:

captionit073127I240D31.jpg

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Aklımdasın... :wiinkk: :cat:

Ohh ohh maşallah dahada var da dediğim gibi son haftaya bırakıyorum liste işini o güne kadar evlenen olursa diye yani HaaaaHaaaahahahahaha :queen: :queen: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 PM ----------

Teşekkürler... :rendeer:

Daha 15 kiş daha var onlar yedekte beklesin bakeeeem:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar