az yakan sağlam ve ucuz 150 lik maxi scooter arıyorum

konuyu okudumda arkadaş aldımı bilmem ama önerilen motorlara bakdım tabiki kalite oranında çoğu arkadaş normal scooter önermiş ama arkadaş maxi scooter istemiş zaten istediği fiyata alabiliceği tek maxi scooter çin malı olur ikinci elde burgman 250 lik yada 150 likde bulma ihtimali var 3-4 arasına ama çok araması gerekir kupon modeller çünkü zaten türkiyeye gelen 3 tane maxi scooter kasası var (uzun şase) zat 150 şu pek çok markanın getirdiği t1 kasa çelik tiger adıyla getiriyor dorado getiriyor o kasayı getirmeyen yok zaten birde bisanın senatör kasası (eski 98 model majesty) bunların dışında piyasada maksi scooter bulamassın zaten yokda bir arkadaş asyanın T 19A modeline maksi scooter demiş o motor maksi scooter değil şu anda T 19A modelinin maksisini getirten bir firma var jmstar brave adıyla getiriyor 250 cc ama çok pahalı değmez

bunun dışında benim tavsiyem maksi olmasa ikinci elden aksesuarlı orjinal aynalı yan çantalı çok güzel bir çelik martian da alabilirsin 1-1.200 ytl civarına motorunu bir bakıma sokarsın motorun kayışını bazı parçalarını japon parçalarla değiştirdinmi istersen birde xenon far takarsın süper olur motorun görüntüsüde çok hoş yavru burgman adamlar burgmanın ön yüzünü çalmışlar resmen...

baba zahmet etmiş yazmışsın ama 1 sene önce istemiş arakdaş bu maxi scooter' ı =)

arkadaşım benim dylan 150 40000 binde geçen sene sattım yerine sıfır SYM JOYRİDE 200 aldım 2008 model senin dedigin gibi bi şey kaç yıldır kullanıyorum daha yolda 155 yaptıgını görmedim ki 130 u bile görmedim kaç tane arkadaşlarımda var hepsi çok temiz kullanırlar onların ki 50000 de onlarda görmemişler yani sen biraz küçük at bizde yiyelim hani sahip olmasak öncesinde inancaz diger arkadaşlar gibi..::)):))hi.benim sym joyride ile honda dylan yarıştık ve ben 2 kişi diger arkadaşlar yalnız kullandıkları halde arkama baktıgımda eser yoktu benim motor bile en yon 140 yapıyo...eger varsa hondası olan gelsin deniyelim..

paran azsa o fiyata sym al derim ikinci el temiz güzel bir şey bulursun .. sym çin malı değildir suzukinin yan firmasıdır..

hocam ben 2 senelik çelik tiger 150 kullanıcısıyım motorumdan çok memnunum diyebilirim.. senede bir iki kablo(buji vs..)çıkması haricinde ki onları hemen takıosun hiç problem yaşamadım.. ancak arkadaşla aynı gün aldık ondada aynısı var o tamirciden çıkmadı.. yani biraz kumar. ben çok memnunum allaha şükür iyi denk geldi... bide motora biraz meraklı olucaksın tamircilerin %90 bu motorları hiç takmıyo yalan yanlış yapıo gene bozuluo.. kendine adam akıllı tanıdık falan iyi bir tamirci bulucaksın... valla benimki canavar gibi :)))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:35 ----------

he bu arada yakıt 100km de ortalama 3.5 litre bunu çok hesapladım tam kesin söliyebilirim. he bide bu motorları km si geldiğinbde servise al abi buna bi bakım yap demiyceksin motorun neresinden ses gelio neresinde sorun var nokta atışı olarak söyliyceksin bunun için forumlardan bilgi alabilirsin anlamıyorsan.. eğer boyle yaparsan benim gibi hiç prob yaşamazsın.. şahsen çok rahat kullanışlı dengeli fiyatını sonuna kadar hakeden bir motor tabi halinden anlarsan :)))

zaten yazmış arkadaşlar ben de kullandım, honda sesdylan 150 işini görür, arka freni zayıftır bence, onun dışında pek sorunu olduğunu düşünmüyorum..

horttt.. can sıkıntısı.. bu aralar scooter cup arasi gidip geliyorum 182 boy 85 kilo ne alsam acep.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar