az önce şahit olduğum kaza... (yaralanmasız ihmalkarlık)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kask yok hiçbir ekipman yok ufka büfenin servislerini atıyor mazgal biraz çökmüş vurunca motor zıplıyor yatıyor ben birine çarptım diyor
baktım darbe gördüğü vs bişi yok biraz dinlen sürme tekrar dedim 1 saniyede oldu kafasını bir yere vursaydı düşünemiyorum...

lütfen kask takalım mesafe kısada olsa bir mont giyelim her zaman bu kadar şanşlı olmayabiliriz

Geçende bir kaza gördüm. Adam hızlı, araç çıktı, motorcu yerde, ambulans aldı gitti.. :D

virgül kullanmayı bilmeyen birinin ehliyet sahibi olması çok ironi değil mi yahu?

Kazayı başka birisi yapmış sen şoka girmişsin. Sakinleş ve bir daha yazda olayı anlayalım.

Her ne kadar anlaşılmaz olsa da :) biz anladık tamam. Kask ve mont eksik etmiyelim bari :)

şöyle herkes Türk Dil Kurumu kesiliyor ya bende buna tutuluyorum.

sevgili dostum, tutulmana gerek yok. virgüle noktaya uymakta önemli değil, çoğunlukla kendim bile uymuyorum. ama yukarıdaki yazıyı okumaya ÇALIŞMAK nedir? okumaya çalışmak? okunmuyor çünkü. en azından okunur yazsın ki okuyalım. defalarca okumaya çalıştım. en azından buna dikkat edilsin.

Büfe'nin servisini yapan ekipmansiz adam; yerdeki logar seysi coktugu icin dusmus. Sonra bana carptilar demis.

Sonrada abi demiski dur az bekle demis. O'da beklemeden gitmis.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben işlerimin arasında giriyorum , oturup türkçe kurallarını beklediğimi düşünmeyin, yoğun oluyorum:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar