az önce düştümm

ya böyle saçma şöförler trafiğe çıkmasınlarr..motorları adam yerine koymuyolar yaa..hayat bu kadar ucuzmu arkadaşlarr..nasıl bi çözümü olur bu işin anlatın bakalımm

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
geçmiş olsun kardeş..

ama herkeste ehliyet olduktan sona daha düşecez gibi..

yok abi bu millet adam olmaz, ya herkesin bir a2 ehliyeti olacak ve ancak o zaman anlayacaklar neden dikkatli olmaları gerektiğini ya da hiçbir zaman anlamayacaklar. Sana da büyük geçmiş olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Ama bu gibi durumlarda soğukkanlılığını korumalısın.Emin ol daha kârlı çıkarsın.:rendeer:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
geçmiş olsun dostum...

Herkesin a2 ehliyeti falan olmasıyla alakası yok bu işlerin.Genel olarak toplumun eğitim seviyesiyle alakalı.50 yıl sonra inanıyorum ki herşey çok guzel olacak ama en az 50 yıl şart köklü bir toplumsal dönüşüm için.

Geçmiş olsun kardeş sen hata yapmasan bile karşı taraf hata yapınca adamı kazaya yönlendiriyo elinde olmadan. Bende bu acıyı tattım biliyorum :wiinkk: Kazasız belasız sürüşler...

arada düşmek iyidir daha temkinli oluyor insan. tabi yara almamak şartıyla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar