JaNTi Katılım 27 Ağu 2005 Mesajlar 1,069 23 Ağu 2007 #21 Ben arabanın altına sıkıştıgı zaman çekilen bir resmini gördüm gazetede.Bu çocugu resmen ALLAH korumus.Kafada kaskıda yok korumada yok,yok oglu yok...
Ben arabanın altına sıkıştıgı zaman çekilen bir resmini gördüm gazetede.Bu çocugu resmen ALLAH korumus.Kafada kaskıda yok korumada yok,yok oglu yok...
oFLuAlper Katılım 2 May 2007 Mesajlar 624 23 Ağu 2007 #22 acil şifalar diliyorum ve cenabı allah hepimiz böyle kazalardan korusun!
eczaci101 Katılım 22 May 2003 Mesajlar 654 23 Ağu 2007 #23 Çok ucuz atlattığını düşünüyorum... Allah korumuş... Büyük geçmiş olsun bir daha yaşamaz inşallah böyle şeyler...
Çok ucuz atlattığını düşünüyorum... Allah korumuş... Büyük geçmiş olsun bir daha yaşamaz inşallah böyle şeyler...
asm Katılım 3 Şub 2007 Mesajlar 2,665 23 Ağu 2007 #25 geçmiş olsun,Allah başa vermesin... acil şifalar diliyorum kendisine...
By Mükemmel Katılım 7 Ara 2006 Mesajlar 1,842 24 Ağu 2007 Konu Yazar #26 JaNTi' Alıntı: Ben arabanın altına sıkıştıgı zaman çekilen bir resmini gördüm gazetede.Bu çocugu resmen ALLAH korumus.Kafada kaskıda yok korumada yok,yok oglu yok... Genişletmek için tıkla ... O fotoğraflar bende de var.Ancak sitede yayınlamanın uygun olmayacağını düşündüm.Çok kötü görünüyordu hakikaten...
JaNTi' Alıntı: Ben arabanın altına sıkıştıgı zaman çekilen bir resmini gördüm gazetede.Bu çocugu resmen ALLAH korumus.Kafada kaskıda yok korumada yok,yok oglu yok... Genişletmek için tıkla ... O fotoğraflar bende de var.Ancak sitede yayınlamanın uygun olmayacağını düşündüm.Çok kötü görünüyordu hakikaten...
mt27 Katılım 23 Ağu 2007 Mesajlar 105 24 Ağu 2007 #27 asm' Alıntı: geçmiş olsun,Allah başa vermesin... acil şifalar diliyorum kendisine... Genişletmek için tıkla ... allah düşmanımın başına bile böle kaza vermesin büyük geçmiş olsun
asm' Alıntı: geçmiş olsun,Allah başa vermesin... acil şifalar diliyorum kendisine... Genişletmek için tıkla ... allah düşmanımın başına bile böle kaza vermesin büyük geçmiş olsun
E.Gülbeyaz Katılım 12 Tem 2007 Mesajlar 2,743 25 Ağu 2007 #28 gecmıs olsun Allah acıl sıfalar versın.....