aynasını kıran kuryeyi ezen sürücü

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yazdım yazdım sildim hadi böyle bir şey yaptın neden adamın suratına bakıyorsun savunmasız olduğunun farkında değil misin kaskını da bağlamamış bağlamazsan uçar öyle tabi
Anlık sinir kriziyle yerini gayet basit dolduracak bi aynaya zarar vermek sinirli bi insan profili oluşturur ama yeri asla doldurulamayacak bir insanı maddi bir obje olan ayna değil bir can a bunu yapmak katillik dır insanlık dışı bir davranıştır heleki o adamı savunan cani ler tek dişi kalmış canavardır bundan şüphemiz yok tek tek açıklayarak anlatıyorum çünki kuryeyi linçleyen arabacı ya helal olsun çeken bir sürü insan var belki bir çoğumuz anlık öfke ile maddi bir objeye zarar veririz ama bunu yapmak insanlık dışıdır.

Motosikleti
cbf 150
Adam zaten okay çıkarmaya çıkmış öncesindede taksiciyle dalaşmış. Bu tipker aflarla sokağa salındı. Bunlar daha iyi günler bunların silahlılarıda var

Motosikleti
D400
Trafikte fazla sinirlenilmemesi gerekli; mümkün seviye kendinizi tutun.

Kusura bakmayın ama artık birşey oldugunda "ayna kırma hakkımız var" gibi bir fikir oluştu. B.k mu var kırıyorsunuz güzel kardeşim, sizin delirttiğiniz bu adamlar sonra düzgün sürenlere salça oluyor.

Sürücüye zaten denilecek birşey yok, potansiyel katil.

Hayatta kaybedecek birşeyi olmayan sabıka kaydı kabarık biri sabıka kaydı kabarık bir başkası ile trafikte karşılaşınca böyle oluyor. Sabıka kaydınız kabarık değilse bence de bulaşmayın bu işlere. Ortalık bunlarla dolu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Trafikte fazla sinirlenilmemesi gerekli; mümkün seviye kendinizi tutun.

Kusura bakmayın ama artık birşey oldugunda "ayna kırma hakkımız var" gibi bir fikir oluştu. B.k mu var kırıyorsunuz güzel kardeşim, sizin delirttiğiniz bu adamlar sonra düzgün sürenlere salça oluyor.

Sürücüye zaten denilecek birşey yok, potansiyel katil.
yanlış bir şey olduğunun farkındayım ama ayna kırmaya karşı değilim yani bi türlü ikna edemiyorum kendimi bir sürücü hata yapabilir trafikte hergün zaten defalarca karşılaşıyoruz bununla ve geçip gidiyoruz 10 dakika sonra unutuyoruz ama hata yapıp seni riske attıktan sonra sana bağırıp çağırıyor ve özür dilemek yerine yok efendim motor sağ şeritten gider gibi laflar tükürüyorsa bu elemanın eğitilmesi akıllanması lazım yoksa birgün acemi bi sürücüyü aramızdan alıcak e bu da lafla olmuyor iyilikle olmuyorsa bi ayna masrafının bunları adam ediceğini düşünüyorum

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
yanlış bir şey olduğunun farkındayım ama ayna kırmaya karşı değilim yani bi türlü ikna edemiyorum kendimi bir sürücü hata yapabilir trafikte hergün zaten defalarca karşılaşıyoruz bununla ve geçip gidiyoruz 10 dakika sonra unutuyoruz ama hata yapıp seni riske attıktan sonra sana bağırıp çağırıyor ve özür dilemek yerine yok efendim motor sağ şeritten gider gibi laflar tükürüyorsa bu elemanın eğitilmesi akıllanması lazım yoksa birgün acemi bi sürücüyü aramızdan alıcak e bu da lafla olmuyor iyilikle olmuyorsa bi ayna masrafının bunları adam ediceğini düşünüyorum
Böyle tiplerin eğitilebilmesi mümkün değildir. Bir tanesini çarpsanız bile ona karşılık binlercesi davarlıklarına devam edecektir. Aynasını kırdığınız kişi de bunun sebep sonuç ilişkisini kuramayacak ölçüde ilkel, amip IQ'suna sahip bir varlık olduğu için yine ders almayacaktır. Ders alabilecek kapasitede biri olsa zaten o hareketleri yapmaz. Dolayısıya bunları çarpmak bir çözüm değildir, olsa olsa içinizi biraz ferahlatır ama dışarıdan bakıldığında karşınızdaki kişi ile sizi eşitleyecektir - bunu ister misiniz bilemedim? Topyekün katliam / itlaf vs yapmak gibi bir niyetiniz ve imkânınız yoksa (hiçbirimizin yok - olmasın da...) kendinizi kaçmadan koruyamayacağınız / direkt bir saldırı durumu söz konusu olmadıkça başınızı öne eğip devam edeceksiniz. (Trafikte hep en önceliksiz sürücü olduğunuzu farzedin, herkese yol verin, herkesten sakının. Böyle davransanız bile motosikletli olmanın avantajı ile yine dört tekerlilerden çok daha önce varacaksınız gideceğiniz yere, dert etmeyin...)

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Evet ne yazık ki bundan ders almayıp sonra normal şeridinde gidenlere salça olmaktadır.

Konudan bağımsız "motorcu haklı" esprisinin döndüğü videolar var biliyorsunuz, ayna kırma olayında %90 kendimiz kural ihlali yaparken haklı gibi karşı tarafa saldırıyoruz.

Mesela sağa yol ayrımı olan yerde aracı sağlarken "sinyal vermen sağa döndü" olayında onlarca ayna kırma videosu var.

Aradan giderken şerit değiştiren adam neden değiştirdi diye ayna kırma videoları var.

Bu videoların içerisinde sinyal verildiği halde saldırıya ugrayan araba şoförleri de var.

Trafikteki araç sürücülerinin davarlık yüzdesi %30 iken motosiklette %70 ne yazık ki.

İlk önce kendi güvenliğimizi sağlamayalıyız, karşı tarafın sinyal vermemesi ayrı bir problem, bizim olmamamız gereken yerde olmamız ayrı problem.

Bu kazalarda ölen yaralanan biz oluyoruz, kücüklük avantajını kullanmamız aynı zamanda bizim de hayatımızı riske attıgımız bir dezavandaj.

Mesela akan trafikte araya girmem, ama bakıyorum yol akıyor düzgün biçimde. Sol boş. Adam sağ ve orta şeritten makas atıyor. neden?

Ya da trafik akıyor emniyet şeritinden yapıştırmış gidiyor, neden?

Gerçekten trafikte arabası da motoru da çok garip.

Trafiği konuştuğumuz için trafikten örnek veriyoruz. Ülkede her yerde her, konuda durum aynı. Stadlara döner bıçağı ile gidiyoruz.
Otobüste yüksek ses ile youtube izliyoruz. Sokaklara tükürüyoruz. Sokak hayvanlarına eziyet ediyoruz. İşin ilginci bunları aynı kişiler yapmıyor. Siyaseti falan söylemiyorum bile. Orada durum daha kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar