Tekrar tekrar izlediğim ender videolardan biri.. Bu arada Olayla alakası olmayan diger motorcu anında topukluyor.
Motorcu asli kusurlu. Öncesini bilmiyoruz orada görülen , Motorcunun tartıştıktan sonra yolundan dönerek arabanın sağına geçip aynasını kırması. Demekki arabadakini gözüne kestirdi ve ağır hakaretlerde bulundu. Nasılsa inse bile ben bunu pestil ederim havasında , aynasını kırdıktan sonrada kaçmayarak önünde aheste şekilde gitmesi ikinci bir tahrik meselesi. Tencere Kapak meselesi , Arabadaki kişide epey bir tahriğe uğramışki oda dengesini yitirimiş. Belki hap vs kafa duman .. Motorcu belki bir daha motor kullanamayacak , arabadaki vatandaş ise '' Taksirle adam yaralamak '' suçundan ( istemeyerek oldu-pişmanım - hatırlamıyorum-anlık sinir - ayna kırılması tahrik ) vs diyerek 3 aydan 1 yıla kadar hapis alacak ! ve cezası 3 kuruş paraya çevrilecek..
Bu hafta Bodrum şifne tarafından dönüyorum , iki motorcu sağdan arka taraftan kullandığım master ın tamponuna kadar girdiler. Araba yüklü ha deyince durmaz ha deyince gitmez.. hadi dedim rahatça geçsinler bari , sol tarafa kayarak soldaki araçları sıkıştırdım ki bunlara sağ tarafta geniş alan açtım çekip gitsinler diye.. iki motorcu muhabbette onlara yol verdiğimi bile farketmediler.. anlarlar diye epey uzun gittim , hatta hızımı azalttım.. Anlamadılar , trafiği okuma diye bir sertleri yok . baktım bunların geçeceği yok.. sadece sağ şeridime yerleştim. Öndeki motorcu , arkasında bayan da vardı.. bana bir korna çalmaya başladı..sürekli.. sanki üzerine çıkmışım da korna çalıyor.. Be pzvnk .. seninle aramda yolu ortalamama rağmen en az 1 metre var.. kaldı ki onun kendi sağında en az o kadar daha mesafe var.. arkasında bayan olduğu için alttan aldım.. Pardon der gibi elimle işaret ettim.. Şerfzs buna rağmen dahada artisleşti.. yine korna ya başladı.. ya dedim içimden.. bsktrol git.. Allahın işi ya..az sonra aynı motorcu ile Bodrum çıkışı ışıklarda denk geldik yanında bayan yoktu , süt dökmüş kedi gibi sessizdi nedense..