- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bakma sen, ben de motosikleti artık pek ulaşım için kullanmıyorum zaten. Eskiden ayda rahat 1.000-1.500km yapardım şimdi yılda 5.500 - 6.000km ancak yapıyorum. (O da ancak dünkü satır et turumuz gibi bir gezi için 575km falan yapınca oluyor...) Emniyet şeridine girenlere ve şerit paylaşanlara (yani filtreleme yapanlara) istisnasız ve sürekli ceza kesilirse motosikleti ulaşım amacıyla asla kullanmam; deli mi s..ti ki bu kadar riskli ve dış ortam etkilerine açık (yağmuru, sıcağı, soğuğu, egzozu, gürültüsü vs. vs.) bir araç kullanıyoruz? Otururum klimalı arabamda, açarım müziğimi atmosfere leş gibi egzoz ve karbondioksit yaya yaya 30 dakikada gideceğim yere 1,5 saatte giderim. O durumda herkes kaybeder ama...Yaa, çok fena dedin.
Ben sadece hobi olarak biniyorum o da anca ayda iki ediyor. Bırakmayalım, bak ne güzel köfteler yiyoruz.
Düzenleme yaparken etraflıca düşünmek gerekir, motosikletle ilgili fikri olmayan (veya fikri yanlış olan) insanlar trafik kuralı yazarsa işte tam da böyle saçma sapan bir konjonktür oluşur.
Son düzenleme: