Ayiptir!ayip!

1990 MODEL ALMAN 251 MZ İÇİN 600 İSTİYOR AMA AKÜ ŞARJ İSTER VE GÖSTERGELERİ TELLE BAĞLAMIŞLAR NE YAPAYIM ALAYIMMI DEDİM 2 ARKADAŞ CEVAP YAZMIŞ YARIN MOTORU ALIP ALMAMAK İÇİN AYNİ ADAMLA GÖRÜŞECEĞİM BUMU SİZİN YENİ MOTOR ALACAK ARKADAŞA YARDIMINIZ DESTEĞİNİZ FİKİR YAZMAK BU KADAR ZORMU AYIPTIR YAHU YAKIŞIYORMU HİÇ.BİR MOTOR ALACAĞIZ PİŞMAN OLDUK ALLAH ALLAH:salut: :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Celallenme arkadaş bak benim burada 400 den fazla mesajım var. Rüzgar camı için ve düşen plakam için iki başlık açtım ikisinede kimse uğramadı. Bir bilen olsa yazardı elbet.

Ben bu başlığa daha önce girdim ama konu hakkında hiçbir bilgim olmadığı için birşey yazmadım. Yoksa işkembeden sallam daha mı iyiydi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilgim yok arkadaşım...

inş bilen biri bişeler yazar, yazacaktır zaten... :rendeer:

valla benimde çok bi fikrim yok ama, 90 model biraz eski gelmekle birlikte sonuçta mzin kalitesi belli,seri ve güçlü motor, fiyatı da makul rüzgarı yüzünde hissettirir en azından. eğerki mz diyorsan bak bu linktede uygun fiyatlı bi mz var görüş istersen hem bu 301 olanı...
http://gezginmotorcu.com/viewtopic.php?t=2204
inşallah aradığını bulursun:wiinkk:

karseş motor almaya pişman olma motor al ama piyasayı araştır birçok arkadaş başlığı açıp fikri olmadığı için kapatmış cevap yazmamış olabilir alınganlık yapmana gerek yok yapacağın masraf kurtarmıyorsa motoru alma 600 ytl peşin para ile sıfır motor bile alabilirsin umarın en iyisini alırsın

İyi oldu bak bu arkadaşın geldiği...

2. gününde tüm siteye neyin ayıp neyin doğru olduğunu öğretmeye başladı...

watercolours' Alıntı:
niye büyük harf kullanıyorsun?
arkadaş bağırıyo çünkü:mrgreen: :p

arkadaşım bilmeyen birilerinin kafalarına göre al ya da alma demelerini mi istiyosun. bilen olsa yazardı zaten:cat: :rendeer:

yanınızda kim vardı?

Arkadaşlar siz ilk motoru aldığınızda yanınızda sağlam bir danışman vardı anlaşılan.eleştiri değil yorum yazıp akıl verirseniz daha memnun olurum saygılar.

sıradışı adam senin yaptığın gerçekten ayıp:farao: üyeliğin daha 2 gün olmuş bu sabırsızlığın nedir 600 ytl için bu kadar kişiye böyle çıkışamazsın :farao: hem bizler müneccim miyiz her şeyi bilelim:farao: önce motorun bir kaç tane resmini koy da millet te ona göre biraz yorum yapsın:farao: ama bence sen sitenin forumlarını önce bir oku öyle başlık aç:cat:

kendı adıma konuşursam bilmediğim motor için yorum yapmak istemem.Ama çok istersen yazarım kafama göre bişeyler.bununda ne sana ne de bana faydası olur.

görüldüğü üzere bir sürü kişi yazmış. herkes de pek fikrim yok demiş. yani birşey değişmedi.

al diyede bı yorum benden mz ler cogu motordan kalıtelıdır cunkıuu
ayrıca burada bılgı paylasılır bırbırınıze nıye elestırı yapıyosunuz... bilgin yoksa yazmayacan bosyere,,yazınız yer kaplamasın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç kaçırma arkadaşım hemen al.Akü çatlak,lastik patlak,motor tepetaklak da olsa al.Bizi de kendinden kurtar.Sevgilerimle...

iki zaman bi dolu benzin.git ije al o zaman hic degilse motora binersin,eskitemezsinde.sıfırları 1350 ytlymis diye duydum.

Arkadaşlar 1 ay oldu bu siteye girdiğimden beri iyice sıyırdım.Biraz anlayışlı olun lütfen.Herkes başka bir şey söylüyor.O bundan iyidir,bunun bilmem kaç km de ikinci eli daha çok para eder.Abi herkesin doğrusu varda evrensel doğrular ne olacak.Hiç biriniz ondan bahsetmiyorsunuz.Mz kimi için iyi, kimi için kötü,planet hantal,minsk son sahibi olursun,jawa çabuk şişer çok yakar.Abi merak ettim hepinizde son model en az yakan çok kaçan pahalı motorlardanmı var?Yinede bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler ve saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar