[Aydın - MT]

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba her ilin kendine ait bi grubu var bizde aydınlı motorcular olarak burada birbirimizle paylaşım ortamı yaratabiliriz
iletişim için msn [email protected]

meraba ben de didimden etkinliklerimiz olursa katılmak isterim. Ancak gördüğüm kadarıyla Aydın olarak bir grup oluşturamıyoruz .

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
e hayırlı uğurlu olsun bakalım:cat:

Selam arkadaşlar neden Aydın grubu olmasın. Bende varım Selamlar.:cherry:
bence maillerimizi yazalım ve tanışalım.:rendeer:

arkadaşlar grubu açmamıza rağmen fazla bi katılım olmamış
ben bunu istemiyorum amacımız hepimizin bir araya gelmesi sorunlarımızı problemlerimizi bir araya gelip konuşup paylaşıp çözüme ulaştırmak düşünsenize hep beraber grup halinde gezi yaptığımızı insanlar nerelerden bizim yaşadığımız yerlere tatil amaçlı geliyor biz ise önümüzde duran fırsatlardan yararlanamıyoruz katılımın daha fazla olması dileği ile aytu

selam

merhaba arkadaşlar.okulum sebebiyle ankarada olmama rağmen ailem ankarada oturuyor ve aydında kalıyorum.sizlerden yakın zamanda yardım isteyeceğim sanırım.ocaktan itibaren motorsiklet alcam.mt yesi olarak sizlerden yardım isteyebilirim dimi?
alacağım motor hyosung gt250r veya cbr125r.yardımcı olursunuz dimi arkadaşlar....

Herkese bende bi Aydınlı bir MT üyesiyim daha başka yok herhalde Aydınlı motosiklet.net in forumlarında başka yazan olmamış neyse daha kalabalıklaşım bişeyler organize etmek dileğiyle herkese kazasız sürüşler...

unuttular

:pr: abi beni unuttunuz yaaa bende aydınlıyım mt ciyim ayıp yahuu:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

ben de varım

Ben de Aydındayım....:thumleft: :thumleft:

Aydında bu kadar çok motor olmasına rağmen bu kadar az katılım ilginç.İlçeler kendini Aydın saymıyo galiba..
Kuşadası uyumayalım...

SLM MİLLET BEN ZATEN ÇOKAN BERİ MT ÜYESİYİM AYDIN MT YOKKEN DEN BERİ ÇOOK UĞRAŞTIM AYDI MT' Yİ KURABİLMEK İÇİN AMA YAPAMAMIŞTIM
UZUN ZAMANDIR DA SİTEYE GİREMEDİM BU GÜN BAKTIM DA AYDIN MT KURULMUŞ KURANIN ELİNE SAĞLIK BENDE BURDAYIM
İLETİŞİM İÇİN ;
[email protected]
[email protected]
tanışmakiçin bekliyorum TÜM AYDINLILAR

selam arkadaşlar ben de Aydın/Nazilli denim Honda Cbr 600 F motorum var herkese saglıklı sürüşler dilerim rüzgarınız bol ve temiz olsun

bende aydındayım arkadaşlar daha motorum yok ama alacam bunun kurtuluşu yok

Arkadaşlar uzun bir süre forumda yoktum iş sebebiyle yoğun zaman geçirdiğim için giremedim ee artık yaz geliyor tekrar yavaş yavaş sokaklara çıkmaya başladılar bizim tatlı su motorcuları bu ne demek etkinlik vakti geldi de geçiyor demek tekrar söylüyorum buluşalım kaynaşalım
bu arada msn adresim değişti [email protected]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar