Hocam güzel yerdir sakindir herşey organiktir büyük şehirlere nazaran ucuzdur tatil beldelerine yakındır canın mı sıkıldı bas adaya git 1 saat sonra oradasınArkadaşlar Merhaba,
Kardeşim Nazilli Fakültesinde bir bölüm kazandı. Ne dersiniz Nazilli Hakkında ?
Biz Rize'de Deniz Kenarında yaşadığımızdan dolayı acaba orda zorlanır mı ?
Ayrıca Okul Hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen ?
Nazilli de öğrenci olmak zor mu ???
hocam siz yol yapacağınızda mesaj atın burdan muhtemelen işim yoksa katılırımahh ahhh kaç defa yazdım çizdim yok hocam çok pasif bu aydın mt havalar ısınınca ayda 2000 km yol yaptığımı bilirimşöyle bir araya gelsek de misal denizli ve izmir mt ile ziyarete gitsek süper olur aslında
daha sonra onlar bize iade-i ziyaret yapar ne de olsa biz tam ortadayız
![]()
Arkadaşlar bi aksilik olmazsa kuşadasına motor almaya gideceğim önümüzdeki hafta aydından gidecek olan varsa ya da kuşadasında olan arkadaşlarla buluşabilirizözellikle kuşadasında olan en az 1 arkadaş olursa iyi olur plaka taktırmak için
malum hiç bilmiyorum kuşadasını dibimde olmasına rağmen
![]()
Denizli mt den selamlar aslında bir haftasonu ortak organizasyon yapsak nasıl olur
motoru bi teslim alalım da zaten havalar da sürekli yağışlı sanırım bu ay bitmeden yağışlar dinmeyecekBir de aydın çevresinde inazuma sahibi olan var mı arkadaşlar ?
Hiç beni sallamamışsınız ama neyse yine ben yazayımKuşadası'na gelin inazuma da var,1 ay önce aldı arkadaşımız
![]()