[Aydın - MT]

hocam bi gelelim de valla şimdi bi kaç arkadaşla konuştum onlar abi 250sl yi sevmezsin sen uzun yol gidiyorsun sıkıntı olur dediler ben de ilk düşüncem olan inazumaya kayacak gibiyim ama 250sl ide görmek istiyorum :) hani aldıktan sonra pişmanlık yaşamak istemiyorum keşke bunu alsaydım diye :) bir de kuş adasından şöyle bir ilana rastladım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-full-aksesuar-tertemiz-198786502/detay dopdolu fiyatta biraz daha indirim yaparsa almayı düşünüyorum :) Gerçi rengini pek beğenmedim ama bakalım buna benzer beyaz renk bulabilirsem alıcam :) Arkadaş ne kötü bir şeymiş kararsızlık :/
Kawasakiyi incelemedim,inazuma artçı için büyük nimet tabiki.İkiside farklı kategorilerde.Tarzını belirlemeniz gerekir.İlk motosikletiniz mi olucak?

Kawasakiyi incelemedim,inazuma artçı için büyük nimet tabiki.İkiside farklı kategorilerde.Tarzını belirlemeniz gerekir.İlk motosikletiniz mi olucak?

hayır ilk değil ama kaç olduğunu unuttum :) Bu arada bugün baya bi vakit harcadım kısmet olursa bu hafta alıp fotoğrafını paylşaşırım :)

Merhabalar.

Haziran sonunda Didim'de olacagim. Istanbul'dan kendi motorumla gelmeye useniyorum (daha dogrusu Didim'e gitmesi kolay ama motorla Didim'den Istanbul'a donunce tatilin butun dinlenmisligi gidecek ). Gecen sene scooter kiralayim dedim, hic hos bir deneyim olmadi. Bu sene daha dogru duzgun bir arac kiralamak istiyorum. Didim veya cevresinde duzgun bir yer bilen varsa veya motorunu kiralamak isteyen MT uyesi varsa cok sevinirim.

Motorunu kiralamak isteyen olursa diye detaylari da yazayim:
2009'dan beri motor kullanicisiyim. CBR125, MT03 ve Pulsar 200 NS kullandim. Esim de ben de kullaniyoruz. Motor/scooter olursa Efes, Milet ve cevresini rahat rahat dolasmak istiyoruz. Yaklasik 1 hafta Didim'de olacagiz. Kiralama suresini ortaklasa belirleyebiliriz.

Arkadaşlar mrb,
Tatil nedeniyle 5 gündür kuşadasındayım.
Her silindirden her tarzdan 250ye yakın motosiklet gördüm (seyir halinde)
Ya sadece bir motosiklet sürücüsünde kask vardı ve bayandı
Sizin icin endişeleniyorum takın şunu ya

Arkadaşlar mrb,

O taraflara pek uğramıyorum ama anlaşılan trafik polisleri görmeyeli baya bir gevşemiş orda. 3 yıl öncesine kadar hatrı sayılır denetleme vardı.

Bu arada hava o kadar sıcak ki bırakın motora binmeyi kapıdan dışarı adım atmak mümkün değil :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------

Arkadaşlar mrb,

ahanda dakika 1 gol 1 Allah rahmet etsin

http://www.nazilliadalet.org/aydin/kusadasinda-motosiklet-kazasi-1-olu-h1221157.html?utm_source=twitter&utm_medium=twitter

Arkadaşlar merhabalar. R25 alarak bende aranıza katıldım. Eğer bir program düzenlenirse bende katılmaya çalışırım, Herkese iyi günler...

Önümüzdeki hafta içinde tekrar bi konuşalım o zaman arkadaşlar. Herkes baya iştahlı anlaşılan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar