[Aydın - MT]

arkadaşlar geçensene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program için https://www.facebook.com/groups/225209274242577/

merhaba arkadaşlar bende varım diyeceğim ama kimse yok sanırım :)..aydın grubu dağılmış anlaşılan ..

baya kalabalığız yaa :) etkinlik düzenlemek gerek. tabi önce Ankara'dan motorumu getirmem lazım. Didim'den Numan.

aydın merkezden yamaha bayiisi.güzel motorlar geliyor.güvenilirdir sanırım

Herkese merhaba,

Ben bugün Bodrum'dan yola çıkarak Aydın'a geliyorum.

Sabah yağmurluğumu düşürdüm kaşla göz arasında almışlar.Aydın'da yağmurluk alabileceğim uygun bir yer var mı acaba?

Nazilli motosiklet gurubumuz MOTONAZ http://www.facebook.com/pages/MotoNaz/147995578606006?ref=hl
herkesi bekleriz

Herkese Merhaba;

Aydın Merkezden bir kişi de ben varım. Herkese kazasız bol rüzgarlı sürüşler.

Arkadaşlar Merhabalar. Denizli Mt den Mert ben. Sizlere nacizane bir sorum olucaktı ama nasipse 1-2 arkadaşlar Aydın Didim ve Aydın Kuşadası festivallerine gelmek istiyoruz. Festivaller belirtilen tarihte yapılcak mı? Mesela Didim merkezdemi olcak bunun gibi belirsizlikler var kafamızda. Bunu netleştirebileceğimiz bir site ya da netleştirebilecek bir arkadaş varmıdır? Saygılar. Teşekkürler...

S.a. arkadaşlar Motonaz olarak 23 Nisan Salı günü bir kortej yapmayı düşündük.Bunun sebebi;Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı bu şanlı bayramı layığıyla kutlamak ,motor sürücüleri olarak devletimize milletimize ve bayrağımıza saygı duyduğumuzu göstermek ve belki birilerine ‘’Vay be hala daha birilerinin yüreğinde bu düşünceler var’’ dedirtmek…

Arkadaşlar motor sürücüsü özgürlüğü sever ama unutmayalım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı bu özgürlüğe hiç birimiz sahip olamayacaktık.Lütfen değerlerimize sahip çıkmak adına üstümüze düşen görevi grup olarak yerine getirelim.
BULUŞMA YERİ:Cumhuriyet Parkı
HAREKET SAATİ:21.00
Arkadaşlar rica ediyorum katılabilen herkes katılsın.Bayraklarınızı unutmayın...

Uploaded with ImageShack.us

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar