[Aydın - MT]

Kuşadasında ceza yedim..

bana adamın biri "motor giriyor" diyerek yol tarif edip, o yola girdiğimde polisin ceza yazması kadar aptalca bir şey olamaz.. yerli plakalara yazılmıyor.. yabancı plakalara yazılıyor..

Polis öncelikle kask takmayan bilinçsizleri cezalandırsın.. 10 kişiden 9 u takmıyor kaskını.. mükemmel ötesi sinir bozucu
ilk defa ceza yedim...

arkadaşlar Aydın da olanlarla görüşmek isterim buralarda gören biri varsa ulaşsın!!!

Aydında şöyle motoru evirip çevirecek elektrikten mekanik'e iş tabiri ile işinin fırlaması bi Arkadaş Varmı ya ? Hep standart tamir yapanları buluyoruz Olmuyo

Merhaba, aydında motora yeni ilgi duyan biriyim motor hakkinda uzun uzun sohbet etmek istiyorum ancak yazin motor alabilicem. Musait oldugunuzda gorusursek cok sevinirim.

Aydında cbf veya ybr veya tvs apache rtr si olan bi arkadaş Varmı? Ben bunlarda takılı kaldim ve yeterli bilgim tecrübem yok bu modeller hakkında yardımcı olacak biri olursa sevinirim

Arkadaşlar merhaba aydından motosiklet alıcam önümüzdeki hafta içi acaba Eskişehire nasıl getirebilirim?

Arkadaşlar merhaba aydından motosiklet alıcam önümüzdeki hafta içi acaba Eskişehire nasıl getirebilirim?

ibrahim mali_181 de arkadaşımdır. face den onuda ekle,o da yardımcı olur sana. o benden daha bilgilidir.bana danıştıklarını danış,onunda kafasını ağrıt :mrgreen:

6 aydır kimse yazmamış yahu konuya :D yenipazar da ikamet ediyorum bir ara buluşabiliriz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar