Ayder'e muhlama yemeye gezisi

VIA

Bir hafta içinde sağlam bi gezi yapmam şart oldu bi Akdenize uzanıp gelim en iyisi, Karadenizi nasılsa birkez gezdim ve haftada birde gezmiş gibi oluyorum zaten :queen:

Bir hafta içinde sağlam bi gezi yapmam şart oldu bi Akdenize uzanıp gelim en iyisi, Karadenizi nasılsa birkez gezdim ve haftada birde gezmiş gibi oluyorum zaten :queen:

siz de Akdenizi sürekli gezin de ben de haftada bir oraları gezmiş gibi olayım, malum karadenizi geziyoruz zaten:mrgreen::mrgreen::p teşekkürler ilginize. kararım değişmezse askerden sonra sizin motordan düşünüyorum. bakalım zaman ne gösterecek.saygılar

Kısmet olursa 25 Hazıran da beraber gideriz inşallah. Arhavi'ye 15 günlük gezmeye geliyorum.
Size katkı olması için geçen seneki çekimlerden birkaç kare ben ekliyorum. Fotoğraf makınasındeki karışıklıktan dolayı tarih hatası oluşmuş. Özür dilerim.

Osman abi, sen de güzel manzaralar yakalamışsın. sonbahar mevsimi de ayrı bi güzel oluyor. sizi dört gözle bekliyoruz. geldiğinizde haber edin. güzel bi organizasyon yapalım. saygılar

Yusuf yine iyi gezmişsin tebrikler.O degilde Ayder'e nazar degecek diye korkuyorum. Okadar saglam fotoğraflar çekme yahu:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 ----------

Cezerye senden sonra 1-2 agaç kurudu.:p

Hadi ya! O kadar nazar değdi yani?! :) Beğenmiyorum o zaman bi daha bu kadar :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar