Ayda 4 liradan 96 liraya Nokıa X2 aldım

Evet arkadaşlar...aramızda Avealı varsa yaşadı...bu telefonun piyasası 270-300 arası...eli ayağı düzgün telefon...kim dokunmatik ister kimi bu tarz dev bir telefon...tarz meselesi...bu makinayı kızımla pazar günü inceleyip kurcalayıp almaya karar vermiştim...tesadüf eseri Avea bayim dedi ki abi bunu ayda 4 liraya 24 ay AVEA da kalma taahüdü verirsen al git...işin içinde bir hibinyoluk aradım ama AVEA nın zaten 3 yıllık abonesiyim...e bu kampanyanın dahil olduğu tarifelerde öyle ahım şahım değil...şu an 79 liralık 2000 dakka her yönedeyim...39 lukta bile olsam alıyordum makinayı...yani 24 ay 79 da kalıcam diye bir taahüt vermedim...şimdi istersem 39 luk tarifeye de geçebilirim...sadece 9 liralık tarifeye geçemem...:p en az 6 aylık abone olacaksınız ama düzenli ödeme yapmış olacaksınız....

Kampanyanın geçerli olduğu tarifeler: Dev Transfer 2000 Tarifesi,39'luk Tarife, HerYöne Özgürlük, 59'luk Tarife, Baba Tarife, 8080 Tarifesi, Fark Faturada Tarifesi, 44'lük Tarife, HerYöne 2000, HerYöne 300, HerYöne 500, Süper Kamu, Kamu300 Plus, Kamu657 Plus, Kamu1000 Plus, Her Yöne Kamu, Kamu657 Tarifesi, Her Yöne Kamu Ekstra, Kamu1000 Tarifesi, Avantajlı Kurum Tarifesi, Fenercell 6_0 Tarifesi, GSMobile Eski Açık Tarifesi, TrabzonCell Süper Bordo Tarifesi, KARTALCELL Çok Sevdik Tarifesi, Fenercell Dörtte Dört Tarife, GSMobile Dörtte Dört Tarife, TrabzonCell Dörtte Dört Tarife, KARTALCELL Dörtte Dört Tarifesi

Avealı hat sahabısılar 9 liralık trabzoncell fenercell falan da değilseniz 29 luk ve üstü tarifedeyseniz bu taahhüt denen olayıda kredi kartıyla değil sadece bir basit sözleşme izmalatıyorlar...Aveadan memnun olduğunuz sürece sorun yok...

yani bu rekabet ortamında olağanüstü bir durum olma ihtimali de sıfır...

Beter ol Turkcell...battığın iflasın eşiğine geldiğin günleri sabırsızlıkla bekliyorum...:cherry:

yıllaaar sonra adam gibi bir telefonumuz oldu...ben bilirsiniz biraz teknolojik anlamda gerilerdeyim...benim için çağ atlama sayılır bu telefona sahip olmak...:p

şu saat işi de aradan çıkarsa sıra 106 led tvye gelecek...sonrası kısmetse kymco xcıtıng 250...:queen: 2023 te babam tahtalıköye erken göçerse ev bana kalırsa cbf 1000... :queen:

kızım fazla büyümeden aradan çıksın bunlar...:queen: yoksa maaşı kızıma bağlıycaz...:cherry: tüketim çılgınlığı bu olsa gerek...:p

Son düzenleme:
ben 1senelik aveyılıyım ama düzen nedir bilemedim bi türlü:mrgreen:

ben operatörleren alınan telefonlarda kredi kartı istiyorlar diye biliyordum:salut: geçen hafta Samsung S8500 trink para almıştım... Keşke araştırsaydım.

ben operatörleren alınan telefonlarda kredi kartı istiyorlar diye biliyordum:salut: geçen hafta Samsung S8500 trink para almıştım... Keşke araştırsaydım.

zaten kart mart isteselerdi bulaşmazdım o işlere...Allaha şükür kredi kartlarına borcum zıfır...

kredi kartını 6 aylık aboneden az iseniz isterler...
ben bu tip işleri sevmiyorum nedense...
birine bağlı 2 sene....
hayırlı olsun metehan abi güle güle kullan...

güle gülen kullan hep iyi haberler al yeni telefonundan. bizim evdede konuşulmuştu. benım tel 1100 olduğundan kameralı bişeye terfi edem diyordum. ayağım iyleşsin bende gidem bi avea bayisine. alam bir tane.

F54

abi kusura bakma ama avea gavur parası 5 lira etmez neden mi? bizim şirket hatları avea ya bi telefon dışarıda veya tek katlı binada çekmez mi yaa adamı deli ediyor tam diğer depo çalışanlarıyla muhabbete dalıyoruz pat kesiliyor yere vurasım geliyor :pr: böyle hizmet olayı sıfır olan bi firmaya buluşmana gerçekten üzüldüm allah kurtarsın seni bu oparatörden... yeni telefonun hayırlı olsun

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
''Beter ol Turkcell...battığın iflasın eşiğine geldiğin günleri sabırsızlıkla bekliyorum''
Bunu bekleyenler arasında bende varım abi :) Forza avea:D

Moderatör
Nie oyle diosunuz, Özturkcell 4 ceker, 8 katı fatura yollar :)

Güle güle kullan. Akıllı telefonlardan ben de kullanıyorum. Yarım akıllı olduğumdan eksik kalan yarıyı tamamlıyorlar. :thumleft:

ben de alacaktım, hem de 2 tane. annem ve babama kamu hattı almıştım 5 sene önce. ama telefonu inceleyince açıkçası beğenmedim. kamerası vga, 3g yok, wifi ile internete girişi çözemedim. boyut olarak da biraz büyük geldi.

nişanlımın vodafonu vardı ve vodafonun ayda 5 liraya htc wildfire telefon verdiğini faturasını yatırırken öğrendim. hemen aldım. ayda 10 lira toplam 240 lira. 740 liralık telefonu 240 liraya verdiler. 35 liraya ayda 500 dakika her yöne 5000 tane sms her yöne bir de bu telefon 35 tl.

adamlar "gavur" gibi kampanya yapmış. koskoca dünya devi vodafone olunca yapabiliyor tabi.

ha bu arada bu telefon satılıktır. telefonu ilk açışta yapmanız gereken ayarlar bile yapılmamıştır. 0 km. isteyene güzel bir paraya gönderebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar