Avrupa Yakasında Motosiklet Servisi Tavsiyesi...

Yarına bir hyosung gt 250 r motora bakmaya gidiyorum arkadaşlar.Motor 7500de ve de sahibinin söylemine göre sadece bir kere olduğu yerde devrilmiş.Bakımları Tekay'da yapılmış bu motorun.Fakat sahibi kesinlikle istediğim yere motoru götürüp gösterebileceğimi belirtti.Bana şöyle Merter taraflarına yakın Hyosung'lardan anlayan, motora cidden dikkatle bakıp ne olup olmadığını söyleyecek bir yer tavsiye etmenizi istiyorum arkadaşlar.Maslak'ta Yücel Motor iyiymiş sanırım ama var mı daha yakınlarda bir yer?

Fiyatını yazmadım dostum yine biraz pazarlık payı olacak gibi.Net bilgiyi alırsam vereceğim.Motor 2006 model km 'si 7500 civarı.Fiyatı 6'nın altı olacak inşallah:cat:

Çağlayanda bitane var kanuni servisi.İstersen beraber gidelim ne dersin.Sen ne taraftan geleceksin.Halı sahanın yanında.

Ama sana yakın olarak avcılarda arkadaşımın evinin yanında var bi bayi.Kendisi bahsediyordu.Orası sana daha yakın.

Son düzenleme:
Çağlayanda bitane var kanuni servisi.İstersen beraber gidelim ne dersin.Sen ne taraftan geleceksin.Halı sahanın yanında.

Ama sana yakın olarak avcılarda arkadaşımın evinin yanında var bi bayi.Kendisi bahsediyordu.Orası sana daha yakın.
Ben Ümraniye'den geleceğim hocam.Motorun sahibi adam ne der ne demez bilemiyorum inan.Belki de uzakta bir yere de götürmek istemez.Adamın mesaisinden çalacağım sonuçta:cat:

Merterde bir mondial servisi var bir ustası var varya adam mükemmel anlıyor bu işten benim hondayı bile ona götürüyorum.

Dediğin yer hakkında pek bilgim olmadığından Maslak Yücel Usta'ya götüreceğim gibi...

Yardımlarınız için sağolun arkadaşlar:cat:

boy

Maslak Sanayi Sitesindeki Yücel Motor iyidir, aynı zamanda Hyosung ve Suzuki yetkili servisidir. Oranın sahibi Fevzi ustaya adımı (yarışçı Mehmet Sökmen diye söylersen kısa sürede hatırlar) verirsen yardımcı olur.

Maslak Sanayi Sitesindeki Yücel Motor iyidir, aynı zamanda Hyosung ve Suzuki yetkili servisidir. Oranın sahibi Fevzi ustaya adımı (yarışçı Mehmet Sökmen diye söylersen kısa sürede hatırlar) verirsen yardımcı olur.

Çok sağol Mehmet abi.Referans ile gitmek çok iyi olacak sanırım:cat:

samatyada necat usta war g.o.p dada biyer war ama orasu uzak samatya da güsel bi usta war

Yardımlarınız için sağolun arkadaşlar ama yine istediğim gibi olmadı hiçbirşey:pr: Adam Merter'den kalkıp Maslak'a gidecemeyeceğini yakınlarda bir yere götürmemi istedi.Ayrıca bugün işi çıkıp Hadımköy'e gitmiş.Yani anlayacağınız yarına kaldı.
Ama bu akşam başka bir motora bakmak için Maltepe'ye gideceğim.Bu motoru göstermek için de Maltepe,Bostancı civarlarında sağlam bir Hyosung servis tavsiyesinde bulunursanız sevinirim:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar