Avrupa Dağ Bisikleti Şampiyonası Bu Hafta 12-15 Temmuz'da Kapadokya'da ve TV'de

Arkadaşlar Avrupa Dağ Bisikleti Şampiyona'sı Kapadokya'da bu hafta yapılacak..

Bisiklet sporuyla ilgilenenler kaçırmasın... Aslında kimse kaçırmasın bu harika bir olay.. Bu organizasyonun başarılı ve bol seyircili geçmesi demek bir sonrakilerin gelmesi demek... Bu da Kapadokya'nın hak ettiği geliri elde eden bir turizm cenneti olması demek.. Hem de doğası bozulmadan.. Ve de ülkemizin tanıtımı demek.. Çünkü bu yarışlar tanıtım açısından oldukça önemli...
Ben bu hafta Perşembe'den itibaren ordayım..

Kapadokyaya gelemeyecekler için son iki günü (ctesi-pazar) TRT naklen yayınlayacak.

Şampiyona ile ilgili bilgiler
http://kapadokya2007.com adresinden edinilebilir.

1 Takım, 6 Yaş ve cinsiyet kategorisinde toplam 7 yarışma yapılacak.
Olimpik disiplin (7km parkurda 4-6 tur atılacak). 300-400 civarında yabancı sporcunun katılımı olacak. Türkiyedeki gelmiş geçmiş en önemli bisiklet sporu faaliyeti olacak.

Katılan sporcular (dünya sıralamasına göre):
1.Absolon (Orbea)
2.Hermida (Merida)
3.Sauser (Specialized)
4.Paulissen (Cannondale)
5.Ravanel (Lapierre)
6.Nino Schurter (Swisspower)
8.Kessiakoff (Cannondale)
10.Ralph Neaf (Merida)
14.Frisnecht (Swisspower)
15.Yader Zoli (KTM)
24.Manuel Fumic (Fumic Bros.)

1.Kalentyeva
4.Sabine Spitz (Ghost)
5.Marga Fullana (Spuik-Tau Ceramica)
8.Tereza Hurikova (Ceska)
11.Katerina Nash (Luna)
16.Lene Byberg
18.Petra Henzi (Fischer)

...
biz de 22 kişilik milli takımımızla katılıyoruz :)

T_uruncu bisikletler hakkında bilgin var mı? veya bu bisikletlerden profesyonel derecede anlayan birileri var mı?

çift amortisör ve ön arka disk fren bir bisiklet almayı düşünüyorum. saglam birşey olmalı. 2-3 ay sonra dagda taşta dagılmamalı. gidecegim yol düzgün sayılır ama gerçekten baya zorlu yerler onun için saglamlık ilk şart. ve 900'ytl''den fazla olmayacak:)

bu arada daga çift amortisörlümü daha iyi olur yoksa tek amörtisörlümü??

benim düşündügüm model BELDEYAMA HILLVALLEY. özellikleri ve fiyatı tam benim istedigim gibi ama saglamlıgı konusunda bilgim yok. bu bisiklet hakkında umarım bilgisi olan vardır.

BELDEYAMA HILLVALLEY

Son düzenleme:
yarış yapıldı ve harikaydı ama madem okuyan yok ben de zahmet edip nasıl olduğunu paylaşmak için yorulmayacağım :)

elint çift amortisörün sağlamlıkla dağılıp dağılmamakla alakası yok.. çünkü senin beğendiğin görüntüde çift amortisörlü ama gerçekte demir yığını bir bisiklet.. neredeyse sadece tepe inişçiler ç.a kullanır. mesela avrupa şampiyonasında tek bir bisikletçide çift amortisör vardı.. ki sen o adamın ineceği yerlerden bile inmeyeceksin.. kimsenin bisikleti de dağılmadı..

sana kron ve sedona/amoeba markaları uyacaktır (bütçene ve kullanım amacına), ikisini de sirkeci'den bulabilirsin, netten tararsan bayiliklerine ve internet sayfalarına da ulaşırsın..

bianchi, beldeyama vs markalardan hele hele de çift amortisörlü bisikletlerden uzak durmanı tavsiye ederim... gerçek çift amortisör kullanan sporcular uçuyorlar ve bu bisikletler binlerce dolar..

umarım alacağın bisikleti güzel günlerde kullanırsın...

konuyu yeni gördüm ama yarışı baştan sona izledim.
sadece bisiklet yarışı olsa bi nebze sıkıcı olabilir.sadece kapadokya çekimi olsa yine sıkıcı olabilir ama dağ bisikleti, elit sporcular, büyüleyici bir doğa ve başarılı bir yayın(zengin çekim açıları, anlatım) akışı ile bence çok başarılı idi.saatlerce
izledim."ya niye bu kadar takıldım" diye kendime sorduğumda sanırım sebebi yukarda saydığım basarılı kombinasyondu.
dağ bisikleti için oturak amortisörünü tavsiye etmem.güç almayı engelliyor.bir de olabildiğince hafif olmalı.

evet çekimler süperdi... çok uğraştılar... bu görüntüler tüm dünyada yayımlanacak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar