Avluk Yaylası Kış Kampı

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Paylaşım için teşekkürler.

1 gecelik bir kamp için çok fazla foto var. :)) biraz daha özenli hazırlansaydı ortam daha iyi aktarılabilirdi.
Yorumuna teşekkürler Sinan.
Evet, ben raporlarımda biraz fazla fotograf kullanıyorum. Tarz diyebiliriz.
Bir de, sadece okuyucu gözüyle görmemek gerek diye düşünüyorum. Olayın içindeki arkadaşlar kendilerini görmek istiyorlar. Dolayısıyla içeriğinde değişik kişiler olan benzer fotograflar yer alabiliyor raporda. Aslında bu fotograflar iki katından fazla fotograf arasından seçildi.:)

Güven; ya sen Bursa'da olacaktın, ya da ben İskenderun'da...

Keşke olsaydı Sabih.:wiinkk:

Harika gercekten.Elinize emeğinize sağlık...
Teşekkürler Burak.:cat:

abi mukemmelsınız coplerı toplamınız hatta baskalarının bıraktıgınıda temızlemenız takdir edılecek kadar guzel :)

Motosikleti
İdeal kamp şekli, gelenler, gidenler, yeni dostluklar, keyifli sohbet, yiyecek....

iç çekerek okudum ve baktım.. okuduğum en keyifli etkinliklerden biri olmuş..

fotoğraf ve videolar için teşekkürler...
Beğenmene sevindim Salih.
Teşekkürler.:cat:

Ne memleketti be, 2 sene kaldım Hatay'da, memleket işte şu mevsimde geziyon tozuyon üste kamp yapıyon... Bizim Ankara'nın o gerizekalı o anlamsız havası o insanın kemiğine kemiğine batan saçma soğuğu... Neyse, bu gereksiz şehir aklıma geldikçe moralim bozuluyor.
Kaldığın zaman içinde tanışabilseymişiz keşke.
Özlediysen bekleriz.
yorumuna teşekkürler Hakan.:wiinkk:

Ne güzel geiz,ne güzel videolar resiler,ne güzel anlatım,ne güzel yemekler,ne güzel motorlar,ne çok insan yahu,bir bitmedi bu insanlar yahu:) ne güzel jipler,ne güzel kamp.Çok güzel paylaşım her zamanki gibi,teşekkürler :)
Güzel yorumuna teşekkürler Tayfun.:cat:

İzmirden hepinize teşekkürler,çok güzel kamp gezisi olmuş,yenilerini bekliyoruz.
Bu ay sonunda yılın son kampını yapacağız. Kamp serimiz devam ediyor.
Teşekkürler Namk. İzmir'e selamlar.:cat:

Sıtkı Abi çok güzel bir gezi yapmışsınız , yüreğinize sağlık :rendeer:

Motosikleti
abi mukemmelsınız coplerı toplamınız hatta baskalarının bıraktıgınıda temızlemenız takdir edılecek kadar guzel :)

Teşekkür ederim Sedat'çım. :cat:

Doğal ortamın bozulmaması için temizlemek gerek diye düşünüyoruz. Bu bir sorumluluk bence.:wiinkk:
Piknik yapılan birçok yerde maalesef ki doğal olmayan materyalleri bolca görüyoruz. Duyarlı olmak, çevreyi kirletmemek gerek.

Sıtkı Abi çok güzel bir gezi yapmışsınız , yüreğinize sağlık :rendeer:
Teşekkür ederim Celal'cim.:cat:
Göremez olduk seni ?:)

Helal olsun hocam hayat budur bence,merak etiğim bir konu var arkadaşlarınızla bir kulüpten mi tanışıyorsunuz netten mi,anladığım kadarıyla hepsi motorcu değil,ama ortam çok güzel,muhabbet,temiz hava,ve orman...eline sağlık bende ordaydım........

Motosikleti
Sıtkı Ağabey haklısın:pale: Kpss ye hazırlandığım için giremez oldum. Ama takibinizdeyim :)

Kazasız belasız nice geziler dilerim :thumleft:
Sağlık olsun Celal'im. Elbette sınavların daha önemli. Sen iyi ol da...:cat:

Helal olsun hocam hayat budur bence,merak etiğim bir konu var arkadaşlarınızla bir kulüpten mi tanışıyorsunuz netten mi,anladığım kadarıyla hepsi motorcu değil,ama ortam çok güzel,muhabbet,temiz hava,ve orman...eline sağlık bende ordaydım........
Teşekkürler Blackode.:wiinkk:
Arkadaşlarımızın hepsi motosikletçi. Kulübümüzün üyeleridir. Lakin zaman içinde kimi motosikletini satmış, ya da motosikletinin yanına off-road araçlar almışlar. Kamp etkinliğine aileleriyle katılmak isteyen arkadaşlar genelde ailecek gelebilecekleri araçları seçiyorlar.

Önümüzdeki hafta sonunda yeni bir kış kampı raporunda tekrar görüşmek üzere...:cat:
Arkadaşlar arasında motosiklet geçmiş olmayan yok gibi.:cat:

Geçen seneki kampınızıda bunuda imrenek hatta kelimenin tam manasıyla ağzımın suyu akarak izledim bence siz bunu gelenekselleştirin harika :cat:

Paylaşaım için teşekkürler :rendeer: dağ havası iyi geldi :cat:

Benim uzun zamandır gördüğüm en güzel kamp bu olmuş, elinize tekerinize sağlık.Keyifle sonuna kadar okuyup izledim.Devamını bekliyoruz.

Motosikleti
Geçen seneki kampınızıda bunuda imrenek hatta kelimenin tam manasıyla ağzımın suyu akarak izledim bence siz bunu gelenekselleştirin harika :cat:

Paylaşaım için teşekkürler :rendeer: dağ havası iyi geldi :cat:
Teşekkürler Egelim.:wiinkk: Organize ve geleneksel kamplarımız da var.
Grup olarak kampları çok seviyoruz.
Önümüzdeki hafta sonu da kamptayız. Raporunda görüşürüz.
güzel şenlikli olmuş darısı başımıza
İnşallah...
Teşekkürler.:cat:

Benim uzun zamandır gördüğüm en güzel kamp bu olmuş, elinize tekerinize sağlık.Keyifle sonuna kadar okuyup izledim.Devamını bekliyoruz.
Çok sağol Murat.
Devamı gelecek inşallah.:wiinkk:

Son düzenleme:
Keske jeepler olmasaydi dogadusmani

Guzelgezi olmus

Coplere unutulmamis

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yarım saattir hayal dünyasında yaşattın ya bizi....
Helal olsun size...
Gerçekten imrendim...
Gönlünüze tekerinize sağlık...:cat:

Motosikleti
Keske jeepler olmasaydi dogadusmani

Guzelgezi olmus

Coplere unutulmamis
Çöpleri unutmak bir yana, etrafta da mıntıka temizliği yapıyoruz Paksoy.
Teşekkürler.

Jeep kullanıcıları da motosiklet grubumuzdan. Aileleriyle geleceklerinde jeep'leriyle gelmeleri gerekiyor.

Yarım saattir hayal dünyasında yaşattın ya bizi....
Helal olsun size...
Gerçekten imrendim...
Gönlünüze tekerinize sağlık...:cat:
Teşekkür ederim Alp.:cat:

Be biraz doga manya iyim kizmayin lutfen

Hatta bunun yuzunden 2 defa karakol luk oldum ...tanirlar beni polisler :cherry:

Guzel gezi olmus.....tebrikler ozman

tekerinize sağlık gerçekten güzel bir gezi olmuş ortama bayıldım güzel bir yer bulmuşsunuz arkadaşlıkta üst sınıflarda maşallah allah nazardan korusun devamının gelmesi dileklerimle

Hocam sizi tanımıyorum ama kıskanmadım desem yalan olur, Allah kaza bela vermesin.

Motosikleti
Be biraz doga manya iyim kizmayin lutfen

Hatta bunun yuzunden 2 defa karakol luk oldum ...tanirlar beni polisler :cherry:

Guzel gezi olmus.....tebrikler ozman
Eyvallah Hellas. :cat:

harika bir gezi olmuş :cat:
Teşekkürler DKN :)

tekerinize sağlık gerçekten güzel bir gezi olmuş ortama bayıldım güzel bir yer bulmuşsunuz arkadaşlıkta üst sınıflarda maşallah allah nazardan korusun devamının gelmesi dileklerimle
Çok teşekkürler FatalRhytm. :)Geziler ve kamplar aynı hızda devam ediyor.:wiinkk:

Hocam sizi tanımıyorum ama kıskanmadım desem yalan olur, Allah kaza bela vermesin.
Tanışırız Akın. :)Türkiye'nin değişik yerlerinde kamp yapıyoruz. Ayvalık'taydık iki ay önce. Geçen ay Yedigöller'deydik. İzmir cıvarlarına gelirsek haber ederim. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar