Avcıların Buluşma Mekanı [Havalı tüfek veya tabanca ve Ateşli Av tüfekleri ]

Motosikleti
Fazer8 abs
arkadaşlar merhaba bendede son zamanlarda bir havalı tüfek merakı başladı aldım 6-7 ay önce bitane 5,5 lik torun marka tüfek çok güzel menzili merminin gidişi yivi seti vs. vs. ama tüfeği tam sıkarken tıırrrnnnn diye çok salak bir ses çıkıyo uyuz oluyorum tüm filmi bitiriyor bu ses sizlerde tüfeğinde varmı sesi nasıl benim tüfeğin yayındamı bi sorun var acaba

arkadaşlar merhaba bendede son zamanlarda bir havalı tüfek merakı başladı aldım 6-7 ay önce bitane 5,5 lik torun marka tüfek çok güzel menzili merminin gidişi yivi seti vs. vs. ama tüfeği tam sıkarken tıırrrnnnn diye çok salak bir ses çıkıyo uyuz oluyorum tüm filmi bitiriyor bu ses sizlerde tüfeğinde varmı sesi nasıl benim tüfeğin yayındamı bi sorun var acaba

Abi Torun marka tüfenk bendede var aynı ses bendede geliyor atarken tııın diye bir ses

Motosikleti
Fazer8 abs
Abi Torun marka tüfenk bendede var aynı ses bendede geliyor atarken tııın diye bir ses
aynen kardeşim ya güzel gidiyo vuruyo amma velakin o ses varya bitiriyo beni tırrrnnn diye ben daha önce başka tüfekle sıktım basınç sesi geliyo bu ses çok gıcık

Merhaba arkadaşlar bende de bi kral marka havalı tüfel var 2 - 2,5 sene önce 115 e aldık çok güzel yivli bi şey siri uçlu bide kut uçlu mermileri var şimdi pek fazla kullanamıyorum ama yazın kulanacağım bu senenin acısını çıkartacağım :cherry: havalı tabancada vardı bozuldu bende söktüm ama geri birleştiremedim şimdi başına ne geldi bilmiyorum :D

Arkadaşlar aranızda airsoft ile ilgilenen varsa

A&K m4 a1 CQBR pro carbine var bende 300 hi cap jarjör 400 fps
MP 5 SD5 mid cap 80 350 fps

arkadaşımda da m249 var full metal

Bursada ufak çaplı bir Havalı Silah grubu kurduk belirli zamanlada atışa gidiyoruz.Bursalı motorcuları bekleriz.

Grubun adı Çaylaklar :cherry:

aylaklar13.png

hpim0025dj.jpg

img1435sv.jpg

img1441nr.jpg

img1445il.jpg

img1446jk.jpg

Motosikleti
Fazer8 abs
oldumu şimdi bu resimler:) tüfeğimden soğudum şimdi harbi on numara tüfekler.

allahtan çaylaksınız ha :)
bide çaylak olmasanız ne olacak acaba :)
havalı tüfeğimi bende boşzamanı yada canım sıkıldığı zaman kullanıyorum asıl işim yivsiz tüfekler :)
sezonu ip ile çekiyorum bakalım bu sene ne gösterecek bize :)

Valla benim bir akrabamda sende kalsın diye verdi 130u_gördüm arkadaşımıznın koyduğu resimlerde en üstteki tüfeklerin en solda bulunanı var.Hiçte insan bedeni delemiyor filan demeyin fena gidiyor gerçekten güvercin filan vurduğun anda düşüyor hiçte azımsanmayacak bir gücü var

metali delen bişe insan bedeni gibi yumuşak dokuyu tabikide deler ona şüphe yok.

Havalı tüfeklerden ne zevk alıyorsunuz yav boncuklu tabanca misali :)

Havalı tüfeklerden ne zevk alıyorsunuz yav boncuklu tabanca misali :)

Bu cümleyi hep duyarım ve gülesim gelir :) Hep bilgisizlikten kaynaklanmıyor bunlar.Tabi bu sizin havalı silahtan ne anladığınıza bağlı.Bir pcp silah bir mermiyi saniyede 400-500 metre gönderir bu ne kadar bir güç demektir biliyormusunuz ? Yada 1000 fps ne kadar bir hızdır ? Youtubede kemiğe yapılan atışlar var onları izleyin.
2-3 gramlık bir mermiyi 500-1000 metre arasında gönderecek bir güce sahip havalı silahlar vardır.O yüzden havalı silahları küçümsemeyin bir çoğu ölümcüldür , ateşli silahlardan çok daha tehlikeli olabilir.

En canlı örnek yukarıda resimde en altta gözüken kısa tüfekle bir kaza yaşandı atışlarda değil sahibi evde atış yaparken parmağı namlu ucunda pellet varmı diye kontrol edeyim derken diğer eli tetiğe dokunuyor pellet parmağa delik alıp devam ediyor :sunny:

Zevk almassınız orası ayrı ama küçümsemeyin :cat:

Ama bence Havalı silah muhteşemm bir zevk , bir çok hobim var ve en çok zevk aldığım olaydır havalı silah.150 metreden su şişesini vurmaya çalışmak muhteşem bir zevk.
Türkiyede büyük çapta Havalı silah atış yarışmaları oluyor ''FT'' Bunlara katılıp kendinizi ıspatlaya bilirsiniz ve güzel ödüllerde kazanabilirsiniz.

kesinlikle havalı tüfeğin gücü küçümsenemez
zevk işi ayrı ben canım sıkkın olduğu zaman tenekeye 50 mtreden atış yapıyorum
ama hangisi dersen yivsiz tüfek ile atış yapmak daha zevkli
çünkü hareketli hedefe atmak ayrı bi olay :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar