Avcıların Buluşma Mekanı [Havalı tüfek veya tabanca ve Ateşli Av tüfekleri ]

Arkadaşlar, sahibi olduğum ve çok az kullandığım Hat-San Mod 125 Havalı tüfeğimi Huğlu superpozeye geçiş yaptığım ve gerçek avcılığa başladığım için satıyorum. Fiyat olarak 150 TL düşünüyorum. Tüfeğin yanında atış ayaklığı 9x32 wincester dürbün ve korumalığı ile 500-600 adet arasında havalı tüfek mermisi ile satıyorum. calibresi 5.5 'dur tahribat gücü yüksek namlu çıkış hızı 1250 fps'dir. Bolu ili sınırları içerisinde elden teslim diğer illere PTT havalesi ile gönderilecektir cargo alıcıya aittir. Bana 0555 532 3205 nolu telefondan ulaşın.. İsmim Hasan.

Havalı tüfeğim satılmıştır. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Hayırlısı olsun kardeşim ben havalı tüfeklerde mod 125 i tek geçerim

Hatsan-Arms-MOD-25-A39301.jpg

Heves ile aldığım ama kullanacak fırsat bulamadığım için satıyorum. sıfırdır ve faturası mevcuttur . 50 mermi atamadım daha. 100 tl

Arkadaşlar,bulunduğunuz yörelerde hiç bıldırcın ve üveyik potansiyeli hakkında gözlem yaptınız mı?
Açılışa az kaldı ama bende nerede ise sabır kalmadı:pale:.
Ramazan kardeşim sezon başlamadan kapatmışsın.Hele dur,askerden sağlıklı bir şekilde hayırlısı ile dön de şu Torun'un marifetlerini bir görelim yahu!
Bende de Torun Sp.307 Light modeli var.Kuş avlarında çok randuman aldım.Ama hafif olması dolayısı ile 32 gr üzerindeki doluları pek sevmiyor.
Selamlar.

Arkadaşlar,bulunduğunuz yörelerde hiç bıldırcın ve üveyik potansiyeli hakkında gözlem yaptınız mı?
Ramazan kardeşim sezon başlamadan kapatmışsın.Hele dur,askerden sağlıklı bir şekilde hayırlısı ile dön de şu Torun'un marifetlerini bir görelim yahu!
Bende de Torun Sp.307 Light modeli var.Kuş avlarında çok randuman aldım.Ama hafif olması dolayısı ile 32 gr üzerindeki doluları pek sevmiyor.
Selamlar.
Eskisi Gibi av yok bizim buralarda :( bugün braz ekin tarlalarını gezdm fakat eskisi gibi üveyik göremedim.bu arada tüfegine saga marka ispanyol marka fişek öneneririm hafif bi fişktir tüfgn sever

Alanada satanada hayırlısı olsun

Avcılık ne askerden önce nede sonra adamın içinden çıkmaz

Buralarda hiç üveyik görmedim ve üveyik avlarında sterling veya yaf trap fişeği kullanıyoruz

Selamlar.
vallahi ben benim avlanacağım yer olarak direk maramara desem olur son 2-3 seneye göre çok daha fazla üveyik var bıldırcına zaten bakamadım arazi marazi dolaşmam gerekiyo pek bakmadım ancak yolda araçla yol alırken bile üveyikler kendini belli etmekte geçen sene önceki sene falan böyle kuş yoktu bu sene maşallah allah kısmet ederse daha sağlam avlar yapıcağız gibi

Selamlar.

torunun ilk görüntüsü bende güzel ama daha detaylı yüklenme yapamadım...

benim yıldız super pozede 34 gr mı sevmedi kışın hava sıcak olunca 30 veya 28 grajı sevdi
34 gr mı dondurucu sogukta atmak gerekecek

yazın sterlingin 24 gram trapını atıyorum ve hatta kasım sonuna kadar bu fişegi attı arkadaşlarım İZMİR olunca av yeri 34 gram çifte veya pozelerde çok agır geliyor

VIA

Güzel ama biçimsiz aletler dostum napacan bunları canın sıkılınca kümesemi yolluyon pelletleri :)

:) Pek atış fırsatı bulamadım yoksa çok zevkli ve eğlenceli olduklarını düşünüyorum.
Bayram tatilinde köye gidince vaktim olacak o zaman özellikle pcp ile uzak mesafe atışları yapamacağım 50-100-150 ve internette bt65 ile en fazla 180 metrede hedef vuruyorlardı ben 190 metre videosu çekeceğim inşallah :thumleft:

O tüfek Pcp yani tüplü bir tüfek.Googleden pcp havalı tüfekleri araştırabilirsiniz.

Hatsan Bt65 SB sıfır fiyatı 1000 tl ama bunun yanında tüpünü doldurmak için ya pcp pompası yada scuba tüp almalısınız yani 1500 tl maliyeti vardır.Tüfek şarjörlü sistem bolt action ( kurma kolludur )

---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:16 ----------

Yeri gelmişken birkaç atış videomu ekliyeyim :)

Seri Atışlar

http://www.youtube.com/watch?v=4n5bo_7j8AA&list=UL

Uzak Mesafe

http://www.youtube.com/watch?v=_2r_YFCJQo8&feature=autoplay&list=ULZ_81ztt3WAA&playnext=1

Slow Motions

http://www.youtube.com/watch?v=-EHFFN9t2F8&list=UL

Tek atış iki şişe :)

http://www.youtube.com/watch?v=Z_81ztt3WAA&list=UL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar