canım 5 tane balık vardı 4 tanesini ben tuttum diğer 1 tanesini yan kovadan çaldılar senin için kovayı çaldıracaktım hiç birinin gözü kesmedi borcum olsun tamam'mı :cherry:
tamam sözünü unutma isterim balımı.....
canım 5 tane balık vardı 4 tanesini ben tuttum diğer 1 tanesini yan kovadan çaldılar senin için kovayı çaldıracaktım hiç birinin gözü kesmedi borcum olsun tamam'mı :cherry:
kıskanırım banane benımde abim:salut::salut::salut:
takmaz paşam serseri bunlar motorcu değilmi sen bir ara bana uğra dalmaya gideriz![]()
Kıskanma o benim abim :cherry: :queen::queen:
Burçin&İlker;1452048kıskanırım banane benımde abim:salut::salut::salut:[/QUOTE' Alıntı:opssss ikinizede yeterim kavga yok :cherry:
bak ya sen kardeşine yaz bana yazma tamam mi küstüm işte
bak ağlıyorumda:salut::salut::salut:
olm sen sehpanı ayarla ipini ben geçirecem
erhanda sandalyeye tekme atar heralde
:queen::queen::queen::queen::queen:
organisazyonda emeği geçen arkadaşlara özellikle unlu mamüller ve mercimek köftesi için çoç çooook teşekkürler.kendimi yiyip kaçmış gibi hissediyorum biraz:cherry:
evden telefon gelmesiyle benim fırlamam bir oldu
malum emir büyük yerden:queen:
yav niye tanıtmadın kendini?tanışırdık. yakınlarda çorluya gelicem ben yakınmısın sen çorluya?:cat::cat::cat:
Ondan sonra CERRAHI costu diyorlar....................
ilker ve bende bu sitede yeniyiz.
ama bugun ordakilerın cogunu tanıyoruz veya yenı tanıstık ve kımseden karsılama beklemedık bız karsılarına gıttık
böyle düşünmene üzüldük
umarız bırdahakı bulusmalarda senıde grıbın ıcınde goruruz....
tamam sözünü unutma isterim balımı.....bidaki sefere tutmayı bilen adamlarla git :queen::queen::queen::queen:
ya hasata hasta 4 tane tuttum millette tık yok ya bitane şifa niyetine tutun yok arkadaş :queen:sana balık borcum borç :cat:
Sizle ve burak abiyle tanşmayı cok istiyorum bu sitedeki cogu kısıyı tanıyorum ve cok sonsuz guvenıyorum sizlerlede bir gun tanısırz ınsallah...:rendeer:
bak ya sen kardeşine yaz bana yazma tamam mi küstüm işte
bak ağlıyorumda:salut::salut::salut:
ya hasata hasta 4 tane tuttum millette tık yok ya bitane şifa niyetine tutun yok arkadaş :queen:sana balık borcum borç :cat:
bak ya boşver onu avunsun diye yazdım çaktırma sen idare et tamammı :wiinkk:
sizede iyigeceler![]()
Sizle ve burak abiyle tanşmayı cok istiyorum bu sitedeki cogu kısıyı tanıyorum ve cok sonsuz guvenıyorum sizlerlede bir gun tanısırz ınsallah...:rendeer:
mt ailesi ben yatar iyi geceler
GEÇMİŞ OLSUN ABİ NEYİN VARDI:rendeer::rendeer::rendeer:
peki bakalım neyse...
ben yatmadım daha ama![]()
bende seninle tanışmak isterim :cherry:
:
bende seninle tanışmak isterim :cherry:
iyi geceler ilkercim :rendeer:
fena üşütmüşüm sırtımın ve ğöğsümün ağrısından duramıyorum 2 gündür devam:farao: