Ya Harbiden şaka maka Kimse TAnımayınca Döndük Geri. Rs le Gelmiştik, Gelene kadar Her benzincide Durduk bide :queen::queen:
Yavaşşşşş :queen::queen::queen:
Ya Harbiden şaka maka Kimse TAnımayınca Döndük Geri. Rs le Gelmiştik, Gelene kadar Her benzincide Durduk bide :queen::queen:
spatula var bende merak etme hallederiz yorma kafa tasını

Olm bırak ya bizi tanıttık kendimizi halbuki ama 1 resmimiz bile yok..
Çok alındık arkadaşlar
Hadi bizi tanımadınız Rs250yide mi tanımadınız :farao:
Marmarada balık bırakmamışsınız.![]()
Toplamda kaç ton çektiniz.
Kusurumuza bakma kardesim.
Gercekten yazını okuyunca cok ama cok uzuldum.
Orada yeni tanıstıgım bir suru insan vardı ve herkesi cekmeye calıstım.
Dedigim gibi gelen kardeslerimizin %50 sini tanımadıgım icin tanıdık tanımadık herkesi kareye almaya calıstım.ale:
Gercekten kusurumuza bakma kandi adıma.
Hakkını helal et. :rendeer:
arkadaşım şimdi tam hatırlamıyorum simanı fln ama yahu kardeşim ortama ayak uyduracaksın biz ne yapalım sana yani dimi
bunun gibi msj lar daha öncede geldi başkalarından ben harbi uyuz oluyorum
kardeşim ben 29 ekim buluşmasından beridir sizlerleyim ve herkez tanır beni nerdeyse sor bakalım neden tanıyolar?
yani sen biyere gelip köşede oturup gidersen kusura bakma kimse sana bişi yapamaz girişimci olucaksın gerekirse balıklama atlıcaksın laflara espirilere katılcaksın daha ne diyim sana suçu kendinde ararsan biraz anlıcaksın:rendeer:
arkadaşım benide 1 karede çekmişsin hemen gel evde 3-4 poz çekiver ben anlamam
:queen::queen::queen::queen::queen:
şimdi senin ne demek istediğini anlamadım:silent: komiklik neresinde onu hiç anlamadım
emrah kim?
:queen::queen::queen::queen::queen: Gülmekten yerlere yapuştum yaa :queen::queen: halada guluyorum
erhan abi esas balığı extrema tutmuş oldu
kusura bakma ama aynalı sazan gibi atlamışsın
hahahahha ahanda bi aynalı sazan daha
ya kimse gelmedi ya onlar makarasına geldik diyolar sizde kopardınız beni
bende koptum walla yaa :queen:
Güne damgasını balıktan ziyade, unlu bulgurlu mamüller vurmuş.
Afiyet olsun.
(O bulgurla yapılan var yaaa... Şapırt...)
Ben bu aralar uyuşukluğun doruklarındayım.![]()
erhan abi esas balığı extrema tutmuş oldu
kusura bakma ama aynalı sazan gibi atlamışsın![]()
organisazyonda emeği geçen arkadaşlara özellikle unlu mamüller ve mercimek köftesi için çoç çooook teşekkürler.kendimi yiyip kaçmış gibi hissediyorum biraz:cherry:
evden telefon gelmesiyle benim fırlamam bir oldu
malum emir büyük yerden:queen:
yav niye tanıtmadın kendini?tanışırdık. yakınlarda çorluya gelicem ben yakınmısın sen çorluya?:cat::cat::cat: