attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

köfte için deniz anasına börek için burjine dolma içinde cadıya çok teşekkürler harikaydı ha bide kekler için hel 24 ve eşine teşekkürler :rendeer:

denizanasından afiyet olsun begendiyseniz ne mutlu bana kapalı bi mekanda bi buluşma istiyorum yaa yazı bekleyemem bende aranısa katılmak istiyoruumm:)

Evet tum yemekler icin eslerinize tum kardeslerime cok ama cok tesekkurler..

Elleriniz dert gormesin insallah kesenize bereket olsun :rendeer:

Onu bunu Bilmemde İLk Andan İtibaren Resimleri Gördüğümde tüylerim diken diken oldu Çünkü Ben bu resimleri Bundan 1-2 ay Önce rüyamda görmüştüm.. İnanan İnanır inanmayan inanmaz ama; Acayip Bir Tesadüf oldu .. Güzel Organizasyon ama 115 kişi nerede 20 25 kişi nerede? Oda Ayrı bir muamma..

Onu bunu Bilmemde İLk Andan İtibaren Resimleri Gördüğümde tüylerim diken diken oldu Çünkü Ben bu resimleri Bundan 1-2 ay Önce rüyamda görmüştüm.. İnanan İnanır inanmayan inanmaz ama; Acayip Bir Tesadüf oldu .. Güzel Organizasyon ama 115 kişi nerede 20 25 kişi nerede? Oda Ayrı bir muamma..

Kanka bırak ya bak ben dedim sana boşuna gittik işte
Kimse bizi takmadı bile hatta bak resimlerde çıkmamışız bile :farao:
Bizi takan yok ağa :farao::farao:

ALLAH ALLAH bazen banada oluyor öyle şeyler "sanki bu aanı daha önce yaşadım" diyorum içimden hakkımızda hayırlısı ;) 20 25 kişi meselesine gelince :D ilk emre abiyle ben gittik kimse yoktu işte boş boş gezdik biraz sonra motoru yıkadık sonra saat 8 :40 gibi bir abim daha geldi sonra 9 30 da n itibaren toplanılmaya başlandı gene iyiydi :D

Marmarada balık bırakmamışsınız.
lachen_2.gif

Toplamda kaç ton çektiniz.

Kusurumuza bakma kardesim.
Gercekten yazını okuyunca cok ama cok uzuldum.
Orada yeni tanıstıgım bir suru insan vardı ve herkesi cekmeye calıstım.
Dedigim gibi gelen kardeslerimizin %50 sini tanımadıgım icin tanıdık tanımadık herkesi kareye almaya calıstım.:pale:

Gercekten kusurumuza bakma kandi adıma.
Hakkını helal et. :rendeer:

Dedigim gibi gelen kardeslerimizin %50 sini tanımadıgım icin tanıdık tanımadık herkesi kareye almaya calıstım.:pale:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: Catladım gülmekten puhahhahaha

arkadaşım şimdi tam hatırlamıyorum simanı fln ama yahu kardeşim ortama ayak uyduracaksın biz ne yapalım sana yani dimi
bunun gibi msj lar daha öncede geldi başkalarından ben harbi uyuz oluyorum
kardeşim ben 29 ekim buluşmasından beridir sizlerleyim ve herkez tanır beni nerdeyse sor bakalım neden tanıyolar?
yani sen biyere gelip köşede oturup gidersen kusura bakma kimse sana bişi yapamaz girişimci olucaksın gerekirse balıklama atlıcaksın laflara espirilere katılcaksın daha ne diyim sana suçu kendinde ararsan biraz anlıcaksın:rendeer:

arkadaşım benide 1 karede çekmişsin hemen gel evde 3-4 poz çekiver ben anlamam :p

:queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
arkadaşım şimdi tam hatırlamıyorum simanı fln ama yahu kardeşim ortama ayak uyduracaksın biz ne yapalım sana yani dimi
bunun gibi msj lar daha öncede geldi başkalarından ben harbi uyuz oluyorum
kardeşim ben 29 ekim buluşmasından beridir sizlerleyim ve herkez tanır beni nerdeyse sor bakalım neden tanıyolar?
yani sen biyere gelip köşede oturup gidersen kusura bakma kimse sana bişi yapamaz girişimci olucaksın gerekirse balıklama atlıcaksın laflara espirilere katılcaksın daha ne diyim sana suçu kendinde ararsan biraz anlıcaksın:rendeer:

puhahahhahaha :queen::queen::queen::queen::queen: bundada catladım :queen::queen::queen: Siz emrah abiyi nasıl tanımazsınız ya :queen:

Ya Harbiden şaka maka Kimse TAnımayınca Döndük Geri. Rs le Gelmiştik, Gelene kadar Her benzincide Durduk bide :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar