içtin bittimi
:queen:
BİTTİ BİTTİ
Ama benim uykum geldi arkidişler sabah 4 de yat 8 de kalk
içtin bittimi
:queen:
Extrame(EMRAH) ve by_star ( ÖZER) Abi bende sızın durumunuzdayım gıttım bugun kımseyle tanısamadım :salut: Kimse ilgilenmedi benle
BİTTİ BİTTİ
Ama benim uykum geldi arkidişler sabah 4 de yat 8 de kalkzor sabahada iş var ekmek parası napalım
![]()
Extrame(EMRAH) ve by_star ( ÖZER) Abi bende sızın durumunuzdayım gıttım bugun kımseyle tanısamadım :salut: Kimse ilgilenmedi benle
ben geldim hepinize afiyet olsun . ..hanıbenım balıklarım aparat abi![]()
oyyy paşam ne ara geldin sen ah be koçum bi arar adam gelmeden dimi :bounce::wiinkk:
oyyy paşam ne ara geldin sen ah be koçum bi arar adam gelmeden dimi :bounce::wiinkk:
hosgeldın
bugun 4 tane tutuldu 1 tane calındı hangisi senindi![]()
evet selcuk halbuki ne hayallerle gitmiştik oraya..
Oltalarımızı aldık sırtımıza öyle geldik.
Daha oltayı bile açamadık birisi yandan op kardeş çekil köşede at oltanı burası bizim yerimiz deyince özerle birbirimize baktık sonrada döndük geldik :farao:
ben geldim hepinize afiyet olsun . ..hanıbenım balıklarım aparat abi![]()
:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:
:queen::queen::queen::queen::queen: valla bana kasayla göndericeklerdi:queen::queen:
herkeslere öpücükler ben demir alıyom bu akşam erken yatam by
Kıskanma o benim abim :cherry: :queen::queen:
Sen yine olta getirmişşsin ben Hem olta hem dalgıc kıyafeti getırdım belkı dalış yapar ordan avlarız die :queen::queen::queen: ama kımse takmadı :salut:
BİTTİ BİTTİ
Ama benim uykum geldi arkidişler sabah 4 de yat 8 de kalkzor sabahada iş var ekmek parası napalım
![]()
evet selcuk halbuki ne hayallerle gitmiştik oraya..
Oltalarımızı aldık sırtımıza öyle geldik.
Daha oltayı bile açamadık birisi yandan op kardeş çekil köşede at oltanı burası bizim yerimiz deyince özerle birbirimize baktık sonrada döndük geldik :farao:
herkeslere öpücükler ben demir alıyom bu akşam erken yatam by
takmaz paşam serseri bunlar motorcu değilmi sen bir ara bana uğra dalmaya gideriz![]()