günaydın arkadaşlar
bol güneşli bir hafta sonu diliyorum :cherry:
günaydın cadımözledim seni he artık balık günü gelebilirsem görüşürüz
ya Gürkan abim nerelerde?
hem ben çok hastayım :salut:
hımm o zaman kolay gelsin abilerin bitanesine
nane limon yapabilirsingribim gözlerimden yaş akıyo hep :salut:
valla avrupa yakasından en az 3 kişiyi tanıyorum ama nasıl gideceğimiz konusunda endişeliyim...
endişen niye ki ?_? avrupa yakasında ortak nokta ve saat belirleyelim
üsküdar buluşma saatinize bende katılabilirim. mecburen üsküdara inicem bende gitmek için
zaten belirlicez avrupa yakası çok geniş bir alan ve en mantıklı karşıya geçme yolu deniz ulaşımı olduğundan ya emin önü iskelesinde toplanıcaz beşiktaştan motorla geçicek arkadaşlarlada üsküdar iskelesinde buluşup minibüsle toplantı yerine gidebiliriz... saat 9 da yarışma başlayacağı için gerçi o 10 u bulur. sabah saat 8,30 eminönü-üsküdar iskelesi uygunsa bu şekilde yapabiliriz...
günaydın arkadaslar yanlıs okumadıysam pazar saat 8 30 eminönü iskelesinde buluşulcak zargana gelicek sizinle o yüzden soruyorum
yenge söle zarganaya özelden yazsın bana cebini falan lijoluna ve romeo da gaziosmanpaşadan gelicekler ayarlasınlar beraber gelsinler...
tamam söylerim sagol ilgilendin için![]()
yenge söle zarganaya özelden yazsın bana cebini falan lijoluna ve romeo da gaziosmanpaşadan gelicekler ayarlasınlar beraber gelsinler...
tamam veririm oynasın:mrgreen:ne demek yenge ::146:: bu kamyonuda denize ver oynasın...
ben de gaziosmanpaşadan geliorum merkezde saat 8 de ziraat bankasının önünde buluşalım o zaman
ne demek yenge ::146:: bu kamyonuda denize ver oynasın...