attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

günaydın cadım :) özledim seni he artık balık günü gelebilirsem görüşürüz

ya Gürkan abim nerelerde?

hem ben çok hastayım :salut:

günaydın cadım :) özledim seni he artık balık günü gelebilirsem görüşürüz

ya Gürkan abim nerelerde?

hem ben çok hastayım :salut:

bende özledim seni canım :rendeer:

gürkan çalışıyo bu ara yogun ama topiği takip ediyo fırsat buldukca :wiinkk:

senin neyin var balım :pale: çok geçmiş olsun varmı yapabilecegim bişi senin için :pale:

hımm o zaman kolay gelsin abilerin bitanesine :)

nane limon yapabilirsin :p gribim gözlerimden yaş akıyo hep :salut:

hımm o zaman kolay gelsin abilerin bitanesine :)

nane limon yapabilirsin :p gribim gözlerimden yaş akıyo hep :salut:

tamam hazırladım gel iç :p
grip dedigin doktora gidersen 1 haftada; gitmezsen 7 günde geçer canım merak etme :p

CERRAHİ :
herkeze hayırlı işler, hayırlı günler :rendeer:

Son düzenleme:
endişen niye ki ?_? avrupa yakasında ortak nokta ve saat belirleyelim

zaten belirlicez avrupa yakası çok geniş bir alan ve en mantıklı karşıya geçme yolu deniz ulaşımı olduğundan ya emin önü iskelesinde toplanıcaz beşiktaştan motorla geçicek arkadaşlarlada üsküdar iskelesinde buluşup minibüsle toplantı yerine gidebiliriz... saat 9 da yarışma başlayacağı için gerçi o 10 u bulur. sabah saat 8,30 eminönü-üsküdar iskelesi uygunsa bu şekilde yapabiliriz...

üsküdar buluşma saatinize bende katılabilirim. mecburen üsküdara inicem bende gitmek için

üsküdardan bize katılacak arkadaşlar en geç 9 da orda olsunlar 9:10 gibi hareket edicez çünkü gelicek arkadaşlar özelden bana mesaj atarsa ve cep numarasını bırakırsa sevinirim boş yere kimseyi beklemeyelim gelicek arkadaşlarıda arkada bırakmayalım...

zaten belirlicez avrupa yakası çok geniş bir alan ve en mantıklı karşıya geçme yolu deniz ulaşımı olduğundan ya emin önü iskelesinde toplanıcaz beşiktaştan motorla geçicek arkadaşlarlada üsküdar iskelesinde buluşup minibüsle toplantı yerine gidebiliriz... saat 9 da yarışma başlayacağı için gerçi o 10 u bulur. sabah saat 8,30 eminönü-üsküdar iskelesi uygunsa bu şekilde yapabiliriz...

uygundur benim için inş. hava güzel olur :wiinkk:

günaydın arkadaslar yanlıs okumadıysam pazar saat 8 30 eminönü iskelesinde buluşulcak zargana gelicek sizinle o yüzden soruyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne demek yenge ::146:: bu kamyonuda denize ver oynasın...

Kamyonna Çoluq çocukmu qandırion bea :) Len zaten zargana bnm sokakta :p da o diilde turgay acaip paniklerde :d nası gitcez nası etcez :p bilmemne telaşe verdi piyasayı :p :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar