Ateşleme yok fakat vurdurunca çalışıyor

dostum bana kablo temassızlıgı gıbı geldı bu olay sen solediklerimizi ölçtünmü tesisat kablolarını kontrol ett kopma oksıtlenme varmı...

olcecek aletım yok ve aynı zamanda hıc bos kalamadım ama bu gunlerde ne zaman bassam alıyor :D ama bazende canı sıkılıyor basmıyor :D

olcecek aletım yok ve aynı zamanda hıc bos kalamadım ama bu gunlerde ne zaman bassam alıyor :D ama bazende canı sıkılıyor basmıyor :D

slm. Aynı sorun bende de vardı. Kesinlikle beyin arızalanmış. Yiba çarşısında 25 tl(çinli) yenisini al kurtul.(orjinali 60 tl). Ben beyni orjinaliyle değiştirdim artık sorun yok.(Bendeki 250 lik çinli çapır ) kolay gelsin.

Hocam bende GV-250 kullanıcısıyım bendede benzer bir sorun vardı ben benm çözümüm çok basit oldu (tesadüfen). debriyajı sıkarak marşa bastığımda çalışmıyodu motor boşa alınca çalışıyodu. ilginç bi olaydı benmkide yani. :) sonra bigün debriyajı sıkarak çalıştırayım dedim yine ama tam tutamadım yarım kaldı kavrama noktasında hemen hemen. ve o şekilde marşa bastığımda çalıştı motor :D bende şaştım. belki derdine deva olmaz ama dene derim yinede :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kısa bir bilgi;
Senin motorda ki durumun aynısı şu anda benim başımda var ama olayın açılımı senin motorda olduğundan çok farklı;
Motor canı isteyince çalışıyor canı istemeyince çalışmıyor. Daha motor 1800 km de ve 2 ay önce alınıp full kullanıldı. Ne aküyle, ne beyinle ne de bujilerle bir alakası var olayın da .
Motorla gidiyorsun sonra duruyorsun bakkalın birinde yapıyorsun alış verişini çıkıyorsun ve motorun çalışmıyor vurduruyorsun tık diye çalışmaya başlıyor. Bu ne alaka diye araştırdığımızda da " PETROL OFİSİ'NİN GÜZEL SULU BENZİNİNDEN " kaynaklandığını tespit ettik.
Deponun içinde su olduğunda aynı sorunu veriyor. Bu ve buna benzer olaylarla kaşılaşanlara kısa bir bilgi sadece...

Kısa bir bilgi;
Senin motorda ki durumun aynısı şu anda benim başımda var ama olayın açılımı senin motorda olduğundan çok farklı;
Motor canı isteyince çalışıyor canı istemeyince çalışmıyor. Daha motor 1800 km de ve 2 ay önce alınıp full kullanıldı. Ne aküyle, ne beyinle ne de bujilerle bir alakası var olayın da .
Motorla gidiyorsun sonra duruyorsun bakkalın birinde yapıyorsun alış verişini çıkıyorsun ve motorun çalışmıyor vurduruyorsun tık diye çalışmaya başlıyor. Bu ne alaka diye araştırdığımızda da " PETROL OFİSİ'NİN GÜZEL SULU BENZİNİNDEN " kaynaklandığını tespit ettik.
Deponun içinde su olduğunda aynı sorunu veriyor. Bu ve buna benzer olaylarla kaşılaşanlara kısa bir bilgi sadece...

ilginç bir durum... benzer bir sorun bendede var bir süredir. :pr:
ilk çalıştırmada henüz bir problem yaşamadım ama senin gibi arada motoru durdurup tekrar çalıştırmak istediğimde çalışmıyor. 10-15 dk uğraşıyorum. ayak marşıda yemiyor. buji den şüphelendim ben gerçi ama servise gidince çıkar bakalım ne olduğu. petrol ofisinin suyu bendede çıkmasın :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilginç bir durum... benzer bir sorun bendede var bir süredir. :pr:
ilk çalıştırmada henüz bir problem yaşamadım ama senin gibi arada motoru durdurup tekrar çalıştırmak istediğimde çalışmıyor. 10-15 dk uğraşıyorum. ayak marşıda yemiyor. buji den şüphelendim ben gerçi ama servise gidince çıkar bakalım ne olduğu. petrol ofisinin suyu bendede çıkmasın :cherry:

Mecbur kaldım yoksa hayatta almam oradan benzini işte allahın dağında kalınca sarılıyorsun yılana bizi de derinden zehirledi motoru temizleyecez diye uğraş dur ondan sonra !!!
Daha nelerle karşılaşacaz bakalım bu motorlarla hepsi bir tecrübe aslında kötü olmuyor işin açığı tecrübe kazanıyoruz bu şekilde

abisi sen konu başlığına koptun bense verilen cevaplara
adamın aküsü bitmiş ama arada antin kuntin cevaplar var çıldırdım:queen:

dostum gelde o zmn bır sarj et olmazmı ? 10dakıka calısıp aynı bır arkadasında dedıgı gıbı bakkaldan bısey alıp cıkınca calısmayan sonra aradan 30dakaıka sonra yenıden marsa basınca calısan aku nasıl bıtmıs oluyor anlamadım gıttı neyse .
akude fılan sorun yok yınede sagol . . .

arkadas o degıl bu degıl pekı sorun neymıs cozebıldınmı?sen bır yerde atlama yapıyorsun,cevaplar komık gorunsede olmama ıhtımalı yok
sonucta bu makıneler 80-90'ların teknolojısıyle yapılıyor cıpler,mıkroıslemcıler yada devasa sıgorta kutuları v.s yok
tekrar bır kontrol et

dostum gelde o zmn bır sarj et olmazmı ? 10dakıka calısıp aynı bır arkadasında dedıgı gıbı bakkaldan bısey alıp cıkınca calısmayan sonra aradan 30dakaıka sonra yenıden marsa basınca calısan aku nasıl bıtmıs oluyor anlamadım gıttı neyse .
akude fılan sorun yok yınede sagol . . .

dostum on dakika sürmeyle akü şarj olsaydı olmazdı senin
senin bahsettiğin olay aynen şu akü 30 dakika dinlenince tek marşlık elektrik kutuplarında toplanıyor onla çalışır sökecen aküyü gidip bi oto elektrikide veya akü şarj eden yerde kontrol ettiricen
akü bitmiş derken şarjı bitmiş demiyorum akü ömünü tamamlamış diyorum

bence kesinlikle marş motoru arızalı.. cır cır ses yapıyorsa marşa basıldığında akü çalışıyo ama marş motoru basmıyo demektir.. benimde başıma gelmişti motorum daha bir haftalıkken garantiden değiştirttim sorun halloldu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar