olcecek aletım yok ve aynı zamanda hıc bos kalamadım ama bu gunlerde ne zaman bassam alıyorama bazende canı sıkılıyor basmıyor
![]()
konu başlığına koptum:mrgreen:
Kısa bir bilgi;
Senin motorda ki durumun aynısı şu anda benim başımda var ama olayın açılımı senin motorda olduğundan çok farklı;
Motor canı isteyince çalışıyor canı istemeyince çalışmıyor. Daha motor 1800 km de ve 2 ay önce alınıp full kullanıldı. Ne aküyle, ne beyinle ne de bujilerle bir alakası var olayın da .
Motorla gidiyorsun sonra duruyorsun bakkalın birinde yapıyorsun alış verişini çıkıyorsun ve motorun çalışmıyor vurduruyorsun tık diye çalışmaya başlıyor. Bu ne alaka diye araştırdığımızda da " PETROL OFİSİ'NİN GÜZEL SULU BENZİNİNDEN " kaynaklandığını tespit ettik.
Deponun içinde su olduğunda aynı sorunu veriyor. Bu ve buna benzer olaylarla kaşılaşanlara kısa bir bilgi sadece...
ilginç bir durum... benzer bir sorun bendede var bir süredir.r:
ilk çalıştırmada henüz bir problem yaşamadım ama senin gibi arada motoru durdurup tekrar çalıştırmak istediğimde çalışmıyor. 10-15 dk uğraşıyorum. ayak marşıda yemiyor. buji den şüphelendim ben gerçi ama servise gidince çıkar bakalım ne olduğu. petrol ofisinin suyu bendede çıkmasın :cherry:
abisi sen konu başlığına koptun bense verilen cevaplara
adamın aküsü bitmiş ama arada antin kuntin cevaplar var çıldırdım:queen:
dostum gelde o zmn bır sarj et olmazmı ? 10dakıka calısıp aynı bır arkadasında dedıgı gıbı bakkaldan bısey alıp cıkınca calısmayan sonra aradan 30dakaıka sonra yenıden marsa basınca calısan aku nasıl bıtmıs oluyor anlamadım gıttı neyse .
akude fılan sorun yok yınede sagol . . .
Yahu nasıl iş bu be.Be kardeşim A T E Ş L E M E yoksa vurdursanda ,dövdürsende çalışmaz :cherry:Ateş olmayan yerden duman çıkmaz .:queen:konu başlığına koptum:mrgreen: