Atatürk Köşesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun.

Atat%C3%BCrk-23-Nisan-750x460.jpg

23 Nisan'ın 💯. Yılında tekrar gerçek anlamda Ulusun Egemenliğin hakim olduğu günlerde görüşmek dileğiyle, iyi bayramlar.

Mersin İl Temsilcisi
Bugün bir daha görüldi ki; özgürlük bu toprağın insanının karakteridir..

Bu vesileyle, bu ülkenin kurtarılıp kurulması ve daim etmesinde vesile olan ve olacak herkesten Allah razı olsun..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

http://c12.incisozluk.com.tr/res/incisozluk//11503/2/1346542_o5adf.jpg

ekran görüntüsü ghost in the shell: sac2 5. bölümden alınma.
devrim ile ilgili bir araştırma sırasında geçen bir kaç kişiden bir tanesidir.

(ghost in the shell, matrix filmlerinin atası olarak bilinir.)

Vay bee!!
Cidden ilgi çekici ve düşünülmeye değer..

Adam tarih yazdı ve gitti, kocaman bir başarı öyküsü, çok güçlü bir iradeye sahip bir devrimci, çok şey kanıtladı ama idrak yeteneği az olanlar anlayamıyor.

bıraktığı esere ne olur ise olsun Atatürk'ün başarı öyküsü tarihte her daim yerini koruyacak.

Ne mutlu bana seni iyi kötü anladım , ne öteki ne beriki , senin yolunun sanayi bilim sanat bağımsızlık olduğunu..Yeni yaşın kutlu olsun seni çok seviyorum.Bir gün değil yeminle her gün aklımdasın..Artık hakkını helal edersin bana..
Atam..

duruşu, hareketleri, insanlar ile diyalog kurar iken ki kendine ve karşıdakine saygısı, böyle büyük insanları ancak aklı başında olanlar fark eder, dünyaya gelip geçen sayılı büyük liderlerden,

böyle büyük bir lideri benimsemeyen kişi sorunu kendi karakterinde aramalı.

şimdi ne günlere kaldık, kimlere kaldık :pale: adına siyasetçi denilen dansözler ile çevrili etrafımız :pale:

Moderatör
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:   Konu tartışmaya kapalı bir konu olduğu için mesajlar silinmiştir.
Tekrar silinmiştir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar