Ataşehir'de gece rahatsız edici gürültülü arkadaşa....

Herkese selam..

Ataşehir barajyolu çamaltı sitesinin arka sokağında her gün sabaha karşı defalarca egzozunu patlata patlata gazlayan, tahminimce r25 sahibi arkadaş burayı okuyorsan rica ediyorum medeni insanlar gibi çevreni rahatsız etmeden sür motorunu.. yol zaten dar o kadar gazlamanın anlamı yok.

ciddi söylüyorum patlak egzozlu r25 sesiyle gecenin bir vakti uyanmaktan bıktım..

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Sevgili Beylikdüzü Beykent'e sadece binalar arasına geldiğinde redline yapan şerefsiz. İnşallah o egzos bir gün bi tarafına girer. 1. Katta kanser hastası var. 2 tane yeni bebeği olan daire var. Yaşlısı var, rahatsız olan var. Ama polis yok.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Medeniyetten nasibini alamamış insanların anladığı tek dil maalesef orman kanunları. O patlak egzoz sıcak haldeyken manifoldlarla beraber arkadaşa monte etmediğimiz sürece maalesef sabaha karşı bu sese maruz kalacağız. Mask filmini izleyenler için aşağıda temsili görsel paylaşıyorum.

anlamıyorum r25'in kendi tok sesi efsaneyken kalkıp car car egzoz taktırmak gerçekten büyük zevksizlik.
ben duvar kenarından falan geçerken yavaşlıyorum sırf gürül gürül sesi hoşuma gittiğinden duyabilmek için.
böyle amele tayfalar yüzünden motorcuların adı kirleniyor yemin ederim.

Motosikleti
QJ SRT800s
2-3 arkadaş yolunu kesin ve güzelce egzoz sesinin rahatsızlık verdiğini anlatın.

"güzel" anlayışı size kalmış :)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
2-3 arkadaş yolunu kesin ve güzelce egzoz sesinin rahatsızlık verdiğini anlatın.

"güzel" anlayışı size kalmış :)

Keşke öyle güzel olabilsem. Anında patlama yaşıyorum. Sonra ya herru, ya merru. İkimizden birisi zarar görmeden o iş bitmez. Kaç kere 155'i aradık. Bir de buralarda devran değişti. Ne idüğü belirsiz bir güruh oluştu. Emanetsiz pek bulaşılmaz. Yani ne şeytanı gör, ne salavat getir misali bulaşmıyorum. Bir iki kere inmeye kalktım, hanım ve komşular müsaade etmediler. Benim asfalya attımı ilerisini, gerisini pek hesap edemiyorum. Hem kendime, hem başkasına zarar verebiliyorum. Yani nalet olsun içimdeki insan sevgisine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar