At Fink'e gerçek oluyor

Ön libero arayışlarını sürdüren G.Saray'ın Almanya Birinci Ligi'nde E.Frankfurt forması giyen Michael Fink'le ilgilendiği ortaya çıktı.Almanya'da bulunan yönetici Haldun Üstünel'in 25 yaşındaki futbolcuyla görüştüğü bildirildi.

Hadi hayırlısı:queen:

http://www.youtube.com/watch?v=RfDQfUdzZDI

Son düzenleme:
O konuyu benden 10 dakika önce açman;

Benim o esnada bu konuyu zaten hazırlamakta olduğum anlamına gelir.Yani hayır, senin başlığını görmedim bile.

Ek olarak gs fb bjk -veya Türkiye'den başka bir takım olsaydı fark etmezdi, bir takımı kötülemek için açılan bir başlık değil bu.Tam da konu dışı bölümüne uygun, geyik maksatlı bir başlık.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O konuyu benden 10 dakika önce açman;

Benim o esnada bu konuyu zaten hazırlamakta olduğum anlamına gelir.Yani hayır, senin başlığını görmedim bile.

Ek olarak gs fb bjk -veya Türkiye'den başka bir takım olsaydı fark etmezdi, bir takımı kötülemek için açılan bir başlık değil bu.Tam da konu dışı bölümüne uygun, geyik maksatlı bir başlık.

geyik için başka takımın ismini kullan o zaman yılda 65.000 tane resmi maç yapılıyo bu ülkede bu da birçok takım olduğu demektir. galatasarayın adını kullanma sebebin nedir söylermisin lütfen..

Vay be 2 satır yazıyı yazmak 10 dk sürmüş :queen:

5 satır olsa 30 dakika tutuyo sakat iş:p

Son düzenleme:
Arkadaşım benim amacım fanatiklik değil - ki değilim.2 düşün 1 konuş, işin komik olması haberin gerçek olmasından kaynaklanıyor:)

Yani ben uydurmadım.

arkadaşlar kusura bakmayında açılan bu başlık ve benzeri bir sürü haberi internetiniz olduğu için her haber sayfasında görebilirsiniz.

hadi tamam açıldı diyelim neden birbirinizi kırıyorsunuz

konu dışı o kadar çok başlık oluyorki bazen motosiklet haberlerini arada bulmak zorlaşıyor

arkadaşlar kusura bakmayında açılan bu başlık ve benzeri bir sürü haberi internetiniz olduğu için her haber sayfasında görebilirsiniz.

hadi tamam açıldı diyelim neden birbirinizi kırıyorsunuz

konu dışı o kadar çok başlık oluyorki bazen motosiklet haberlerini arada bulmak zorlaşıyor

babaçi üstadım maksadım kırmak deil. bu açılan topicte bahsi geçen takımın galatasaray olması neden galatasaray madem ki geyik için açılmış bi topic niye galatasarayı kullandı arkadaş sonra heber bu dedi bende haberin kaynağını istedim yani arkadaşı kırmak gibi bi niyetim yok. ligde 3 büyükler diye adlandırdığımız takımlar var bu takımların sadece türkiyede deil ülke dışındada büyük kitlelere hitab ediyolar her zaman dediğim gibi SPOR, SİYASETTEN DAHA TEHLİKELİDİR. istemeden kalp kırsıysam özür dilerim ama galatasarayın adının geyik konusunda geçmesi beni kırdı.:pale::pale:

Maksat muhabbet olsun diye açtım bu başlığı.Amacım kimseyi kırmak/rencide etmek değildi.

linkler için saol. yinede transferimize bişey uydurmuşunuz kastım verdiğin şahan gökbakarın tiplemesi:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar